Personvern og informasjonskapsler

Sist oppdatert, Februar 2016

Introduksjon

Både www.Wellbee.no ("Nettsiden"), og Wellbee sin mobil-applikasjon som kan nedlastes fra App store og Google Play (Applikasjonene), eies og drives av Bellwether OY t/a Wellbee ("vi", "vår", eller "oss"). Vi er forpliktet til å beskytte personvernet til våre brukere og kunder. Denne personvernerklæringen ("Personvernerklæring") er ment for å informere deg om hvordan vi samler inn, definerer, og bruker dine personlige opplysninger, slik som navn, e-postadresse, adresse og annen kontaktinformasjon ("personlig informasjon"). Vennligst bruk disse retningslinjene for personvern for å hjelpe deg å avgjøre hvorvidt du ønsker å bruke nettsiden vår og våre produkter og tjenester. Vennligst ta deg tid til å lese dette nøye.

I hehold til bokføringsloven vil all informasjon som lagres i Wellbee sin timebok bli lagret i 5 år. Dette gjelder også dersom Wellbee på et gitt tidspunkt skulle gå konkurs.

All personlig informasjon skal brukes i samsvar med Data Protection Act 1998 ("loven"). Hvis du ønsker å vite hvilken informasjon vi samler og har om deg, kan du skrive til oss på:

Wellbee AS, C.J. Hambros plass 7, 0164 Oslo.

Alternativt kontakt oss på kontakt@wellbee.no eller ring oss på +47 90 94 85 43. Bellwether OY er databehandlingsansvarlig av personlig informasjon for formålet med loven.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Når du besøker vår nettside eller bruker vår applikasjon, eller kontakter oss på epost eller telefon, så vil vi samle inn følgende informasjon:

 • Personlig informasjon som du velger å dele med oss når du registrerer deg for tjenester, epost, nyhetsbrev og varsler.
 • Hvor du benytter vår betaling over nett, kan vi lagre (via oss selv eller vår oppnevnte betalingsbehandler) dine kredittkort og debetkortinformasjon på en sikker kryptert basis.
 • Hvis du velger å kommunisere med oss via e-post, kan vi beholde innholdet i e-postmeldinger sammen med din e-postadresse og våre svar.
 • Informasjon om hvordan vår nettside eller applikasjon har blitt brukt av deg og andre – samlet på en aggregert basis.
 • Din IP-adresse og annen informasjon (som for eksempel nettleseren du bruker) kan samles inn når du samhandler med vår Nettside eller applikasjon – for eksempel oppretter en profil, abonnerer på våre e-poster, spør eller svarer på spørsmål etc. Vi kan knytte denne informasjonen med din Wellbee-konto.

Det er viktig at all den Personlige Informasjon du gir oss når du registrerer deg som Bruker eller på en annen måte når du bruker Nettsiden eller Applikasjonen er korrekt og nøyaktig. Dette inkluderer for eksempel at vi har riktig kontakt (inkludert e-post) informasjon til enhver tid.

Vi streber etter å opprettholde de høyeste standarder for sikkerhet, men overføringer av informasjon via Internett er ikke fullstendig sikker. Så, mens vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine Personlige Opplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheten for dine data som overføres til vår Nettside eller via vår Applikasjon. Enhver overføring skjer på egen risiko. Når vi har mottatt din Personlige Informasjon vil vi bruke strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å hindre uautorisert tilgang.

Hvordan bruker vi informasjonen du gir oss?

I generelle betingelser, bruker vi Personlig Informasjon for å gi deg de tjenestene og produktene du ber om, behandler betaling, yter kundeservice, kundeundersøkelser, og sender deg markedsføring og reklame. Vi kan også bruke den Personlige Informasjonen vi samler inn til å varsle deg om viktige endringer på vårt Nettsted eller i vår Applikasjon.

VI KAN BRUKE PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER INN TIL Å VARSLE DEG OM NYE TJENESTER OG SPESIALTILBUD VI TROR DU VIL FINNE VERDIFULLE. VI KAN OGSÅ VIDERESENDE DINE PERSONOPPLYSNINGER TIL VÅRE UTVALGTE TREDJEPARTS LEVERANDØRER AV VARER OG TJENESTER SOM TILBYR SINE VARER OG TJENESTER TIL SALGS VIA VÅR NETTSIDE ELLER APPLIKASJONER. VENNLIGST MERK AT DETTE KUN VIL GJØRES DERSOM DU HAR GITT SAMTYKKE TIL Å MOTTA SLIKE HENVENDELSER. HVIS DU IKKE ØNSKER Å MOTTA SLIKE BESKJEDER SÅ MÅ DU VARSLE OSS NÅR SOM VED Å SENDE OSS EN EMAIL PÅ KONTAKT@WELLBEE.NO ELLER VED Å KLIKKE PÅ AVBESTILLINGSKOBLINGEN NEDERST I EN EPOST VI SENDER TIL DEG.

Valg om å ikke motta epost

Du kan melde deg av vår faste utsendelse av eposter når som helst ved å klikke på avbestillingskoblingen I bunnteksten i eposten du har mottatt. Alternativt, så kan du sende epost til kontakt@wellbee.no.

Våre retningslinjer for informasjonskapsler

I likhet med andre kommersielle nettsider, benytter vår Nettside og Applikasjoner en standard teknologi som kalles ‘informasjonskapsler’ (Se forklaring nedenfor, ‘Hva er en informasjonskapsel’og nettserver-logger for å samle inn informasjon om hvordan nettstedet vårt og Applikasjoner brukes. Informasjonen som er samlet inn gjennom informasjonskapsler og nettserver-loggene kan inneholde dato og klokkeslett om når du besøkte Nettstedet, hvilke sider som ble sett, tiden som ble brukt på vår Nettside eller på våre Applikasjoner, og hvilke andre nettsider og applikasjoner som ble besøkt like før og like etter vår Nettside eller Applikasjoner.

Vi bruker informasjonskapsler til å:

 • Huske deg når du besøker dette Nettstedet eller våre Applikasjoner for å holde oversikt over dine surfemønstre og til å bygge en profil om hvordan du og andre brukere bruker Nettstedet og våre Applikasjoner.
 • Gjøre slik at Nettstedet og våre Applikasjoner virke så effektivt som mulig.
 • Legge til rette for transaksjoner og administrere tjenester til deg og til våre samarbeidspartnere.

Vi bruker informasjonskapsler til å:

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er et lite tekstdokument, som ofte inneholder en anonym unik identifikator. Når du besøker et Nettsted, vil den sidens datamaskin be om tillatelse til å lagre denne filen i en del av din harddisk som er spesielt utpekt for informasjonskapsler. Hvert nettsted kan sende sin egen informasjonskapsel til nettleseren din hvis dine preferanser tillater det, men for å beskytte ditt privatliv, så vil din nettleser kun tillate et nettsted tilgang til informasjonskapslene som allerede har blitt sendt til deg, ikke de informasjonskapslene som sendes til deg fra andre. Finn ut mer om bruken av informasjonskapsler på www.cookiecentral.com

Hvordan bruker vi informasjonen vi samler inn fra informasjonskapsler?

Når du blar gjennom vår Nettside eller våre Applikasjoner, bruker Nettstedet sine informasjonskapsler for å skille deg fra andre brukere for å hindre deg i å se unødig reklame eller krever at du logger deg inn oftere enn nødvendig. Informasjonskapsler, sammen med vår nettservers loggfiler, tillater oss å beregne det samlede antall personer som besøker vår Nettside og våre Applikasjoner, og til å avgjøre hvilke deler av Nettsiden og Applikasjoner som er mest populære. Dette hjelper oss med å samle tilbakemeldinger, å stadig forbedre vår hjemmeside og Applikasjoner og bedre betjene våre kunder.

Informasjonskapsler tillater ikke å samle personopplysninger om deg, og vi lagrer vanligvis ingen personlige opplysninger som du har gitt til oss i dine informasjonskapsler.

Tredjeparts informasjonskapsler

De fleste informasjonskapslene vi bruker er våre, men til tider, vil vi utstede en informasjonskapsel fra en tredjepart til å hjelpe oss i å drive Nettstedet eller våre Applikasjoner – disse er kjent som "web beacons" eller "clear gifts". Disse informasjonskapslene kan ikke brukes til å identifisere et individ; de kan kun brukes til statistiske formål, for eksempel til å gi deg annonser som er mer relevante for dine interesser.

For eksempel tredjepartsleverandører, slik som Google, viser våre annonser på sider på internett og bruker informasjonskapsler, for å vise annonser basert på dine tidligere besøk på vår Nettside og våre Applikasjoner, og for å finne ut hvilke annonser og reklame brukere har sett og hvordan brukere responderte til dem og til å betjene reklame til Nettstedet vårt og våre Applikasjoner. Analytiske data kan også bli brukt til denne effekten.

For dette formålet, kan vi avsløre generiske, aggregerte eller anonymiserte data knyttet til ditt besøk og bruk av Nettstedet og Applikasjoner, men vi vil ikke avsløre noen av dine personlige opplysninger som identifiserer deg eller som kan være identifiserbare, dvs., at vi ikke vil utlevere din kontaktinformasjon som for eksempel din epostadresse, navn, adresse eller telefonnummer.

De tredjeparts selskaper som generer disse informasjonskapslene har sine egne, svært strenge, retningslinjer, men vi har ikke tilgang til disse informasjonskapslene; annet enn å la dem bli betjent, vi har ingen rolle i disse informasjonskapslene i det hele tatt (selv om vi kan bruke statistisk informasjon som følger av dissetredjeparts informasjonskapslene og gitt til oss av tredjeparter, for å forbedre vår Nettside og Applikasjons erfaringer).

Du kan velge bort Googles bruk av informasjonskapsler ved å gå til Googles annonserings-avbestillingsside. For mer informasjon om utmelding av tredjepartsleverandør bruk av informasjonskapsler, vennligst besøk nettsiden til Network Advertsising Initiative.

Hvordan fjerner jeg eller blokkerer informasjonskapsler?

De fleste nettlesere tillater deg å fjerne hvilke som helst av informasjonskapslene og/eller blokkere eventuelle nye informasjonskapsler. For å slå av informasjonskapsler, se på ‘hjelp’menyen i nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at informasjonskapslene kan begrense din bruk av Nettstedet og Applikasjonene og/eller forsinke eller påvirke måten de opererer.

Deling av personlig informasjon med tredjeparter

Vi behandler sikkerheten og metode for behandling av personopplysninger svært alvorlig, og vi vil aldri selge dine personlige opplysninger under noen omstendigheter.

Vi kan midlertidig avsløre personlig informasjon til utvalgte tredjeparter i følgende situasjoner;

 • for å legge til rette for vår virksomhet, inkludert utsendelse av epost kommunikasjon;
 • hvis vi kjøper eller selger en virksomhet eller eiendeler, i et tilfelle der vi kan oppgi personlig informasjon til selger eller kjøper av en slik virksomhet eller eiendeler, som hensiktsmessig;
 • hvis vi er forpliktet til å oppgi eller dele dine personopplysninger for å etterkomme en juridisk forpliktelse eller for å håndheve eller anvende våre vilkår og betingelser og andre avtaler eller beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til våre kunder, eller andre. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner for svindel beskyttelse og redusere kredittrisiko.

Vi kan også avsløre informasjon til tredjepart i samsvar med autorisasjon som uttrykkes via ‘opt-ins’, inkludert pre-krysset opt-ins, f.eks. på det punktet av registreringen.

Vennligst noter: ved å legge ut personopplysninger i noen offentlig tilgjengelig område på vår Nettside eller via vår Applikasjon, kan slik informasjon samles inn av tredjeparter som vi ikke har kontroll over. Vi anbefaler på det sterkeste alle brukere å holde alle innlegg anonyme. Vi er ikke ansvarlig for bruk av slik informasjon av slike tredjeparter.

Vennligst derfor utøv all omsorg og omtanke før du oppgir personlig informasjon som vil bli offentliggjort på fellesområdene. Du bør også unngå å gi personlig informasjon som kan brukes til å identifisere deg (for eksempel navn, alder, hjemme- og arbeidsadresse eller navnet på din arbeidsgiver), spesielt hvis du avslører sensitive personlige opplysninger som for eksempel:

 • rasemessig eller etnisk opprinnelse;
 • politiske overbevisninger;
 • filosofiske eller religiøse overbevisninger;
 • medlemskap i en handelsunion eller politisk parti;
 • fysisk eller mental helse;
 • seksualliv; eller
 • gjennomføring av straffbare handlinger eller rettergang

Hvordan kan du få tilgang til og korrigere dine personlige opplysninger?

Dersom du har spørsmål om personopplysninger som vi har om deg, jan du sende en forespørsel til oss ved å sende en epost til kontakt@wellbee.no og vi skal forsøke å svare på en slik henvendelse så snart vi har mulighet. Vi kan belaste deg et administrasjonsgebyr på 100kr for å oppfylle en slik forespørsel.

Hva med andre nettsteder knyttet til vår Nettside eller våre Applikasjoner?

Vi er ikke ansvarlig for praksiser henført av nettsider linket til eller fra vår Nettside eller Applikasjon, ei heller informasjon eller innhold innbefattet i dette. Ofte er koblinger til andre nettsider gitt utelukkende som pekere til informasjon om emner som kan være nyttige til brukerne av vår Nettside eller Applikasjoner.

Vennligst husk på at når du bruker en kobling for å gå fra Nettside eller Applikasjoner til en annen nettside, så er våre retningslinjer for personvern ikke lenger i kraft. Din surfing og interaksjon på andre nettsider, inkludert nettsteder som har en kobling til vår Nettside eller Applikasjoner, er en gjenstand for nettstedets egne regler og retningslinjer. Les alltid over regler og retningslinjer før du fortsetter.

Ditt samtykke og endringer i vår policy for Personvern- og Informasjonskapsler

Ved å bruke vår Nettside og/eller Applikasjoner samtykker du til vår innsamling og bruk av personlig informasjon som beskrevet i denne Personvern og Informasjonskapsel politikk. Hvis vi endrer våre retningslinjer og rutiner, vil vi legge ut disse endringene på vår Nettside og våre Applikasjoner for å gjøre deg klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og under hvilke omstendigheter vi kan formidle det. Ved å fortsette å få tilgang til Nettstedet eller våre Applikasjoner etter en endring er lag tut, samtykker du til enhver slik endring i vår Personvern og Informasjonskapsel politikk. Hvis du ikke er enig med slike endringer, bør du slutte å bruke Nettstedet vårt og våre Applikasjoner.

Hvor vi lagrer dine personlige data

Dataene vi samler inn fra deg kan bli overført til og lagret på en destinasjon utenfor EØS-området. Ved å sende inn dine personlige opplysninger samtykker du til denne overføringen. Vi vil ta alle rimelige nødvendige steg for å sikre at dine personlige opplysninger blir behandlet forsvarlig og i samsvar med disse retningslinjene.

Partnere

Hvis du legger inn en avtale eller på annen måte er benytter Wellbee gjennom en tredjepartsløsning, da vil din epostadresse og kontaktdetaljer bli overlevert til den aktuelle partneren.

Generelle vilkår og betingelser forbruker

Generelle betingelser og viktige juridiske merknader

Wellbee sine generelle betingelser (Nettstedets Vilkår og Betingelser) forklarer hvordan Wellbee tilbyr tjenester. Vennligst les nettstedets Vilkår og Betingelser nøye før du bestiller gjennom vårt nettsted (www.wellbee.no) (Nettsted). Ved å benytte vår nettside og/eller våre tjenester, bekrefter du å ha lest og akseptert innholdet i Nettstedets Vilkår og Betingelser. Wellbee forbeholder retten til å endre eller modifisere Nettstedets Vilkår og Betingelser til enhver tid, og uten forvarsel. Vi ber dere vennligst å besøke Nettstedet på en jevnlig basis for å forsikre deg om at du er fortrolig med den nåværende versjonen av Nettstedets Vilkår og Betingelser. Nettstedets Vilkår og Betingelser er tilgjengelig på dette Nettstedet. Du er bundet til enhver tid av Nettstedets Vilkår og Betingelser som er gjeldende i dag. Dersom du ikke aksepterer Nettstedets Vilkår og Betingelser, vil Wellbee be deg om å forlate Nettstedet umiddelbart.

1. Introduksjon
1.1. Wellbee AS (Wellbee) er registrert I Brønnøysundregisteret under organisasjonsnummer 816 977 312 og har hovedkontor i C.J. Hambros plass 7, 0164 Oslo, Norge.

2. Bestillingsoppdrag
2.1. Wellbee tilbyr deg muligheten til å gjøre bestilling med våre tilknyttede partnere (‘Partnere’) på den måten det er beskrevet på vår nettside. Vi etablerer en avtale mellom deg og den Partner du matte velge. Wellbee er ikke en del av den endelige avtalen. Wellbee er ikke ansvarlig for korrekt utførelse av bestillingen og gir overhodet ingen garanti med hensyn til kvaliteten på behandlingen med en tilknyttet Wellbee Partner. Dersom bestillingen har blitt betalt på nett, vil Wellbee være ansvarlig for transaksjonen.

3. Plassering og prosessering av en bestilling
3.1. Du er ansvarlig for å gi nødvendig informasjon for å lage og utføre en skikkelig bestilling. Dette inkluderer å gi, blant annet, riktig navn, e-post adresse og telefon nummer.

3.2. Når du gjør din bestilling gjennom dette nettstedet i prislisten til den Partner du velger, vil du få muligheten til å bekrefte bestillingen ved å klikke på knappen ‘Bekreft’. Vennligst sjekk nøyaktigheten av informasjonen du har oppført, rett opp i eventuelle feil før du fullfører bestillingen og klikker på knappen ‘Bekreft. Din bestilling vil bli fullført, ettersom den innlagte informasjonen ikke lenger kan endres.

3.3. Wellbee vil behandle din bestilling og sende deg en bekreftelses e-post. Dersom du ikke får en skriftlig bekreftelse, så har vi ikke mottatt din bestilling og ber deg vennligst kontakte oss så fort som mulig.

3.4. Dersom din betaling over nett ikke har blitt autorisert eller bekreftet, vil du bli sendt tilbake til forrige side på dette Nettstedet. I et slikt tilfelle er vi ikke forpliktet til å tilby våre tjenester og vi anser at din bestilling ikke har funnet sted.

3.5. Så snart du har sendt inn din bestilling gjennom denne Nettstedet, så kan du kansellere din bestilling kostnadsfritt opp til 24 timer før din behandling.

4. Pris og betaling
4.1. Prisene vil stå på Nettstedet og inkluderer moms.

4.2.Denne Nettstedet inneholder et stort antall behandlinger og/eller tjenester. Det er mulig at noen av disse prisene ikke er nøyaktige eller er feil. Vår tilknyttede Partnere er ansvarlig for prisene til behandlingene og/eller tjenestene som nevnes på dette Nettstedet (og eventuelle endringer).

4.3. All betaling for bestillinger må være utført i samsvar med betalingsvilkår som angitt på dette Nettstedet og utført av Braintree, et gyldig kreditkort eller ved kontantbetaling til Partner. Wellbee forbeholder seg retten, etter eget skjønn, å kansellere ordre betalt med et kredittkort som virker tvilsomt. En rabatt kan gjelde for din bestilling dersom du bruker en ’rabattkode’. Disse rabattkodene er kun gjort tilgjengelig gjennom Wellbee og kan kun brukes dersom bestillingen er betalt over nett.

4.4. Dersom bestillingen blir kansellert av Partner, er Wellbee forpliktet til å refundere alle bestillinger betalt over nett til din bankkonto innen to arbeidsdager (ved betaling med Braintree) eller så vil ikke kredittkortet ditt belastes (ved betaling med kredittkort).

4.5. Vennligst vær oppmerksom på at det av og til vil forekomme uventede forsinkelser gjennom prosessering og utførelsen av din betaling over nett på dette Nettstedet. I den grad det er mulig og så langt vi har noen innflytelse over dette, vil vi prøve å holde disse forsinkelsene til et minimum. Vennligst vær oppmerksom på, at disse forsinkelsene eller uttakene fra din bankkonto kan ta opp til maksimum seksti (60) dager etter at du har lagt inn din bestilling.

5. Forpliktelser
5.1. I løpet av sitt arbeid vil Wellbee observere kontraktørers omhu.

5.2. Wellbee (inkludert alle selskaper i Wellbees konsern og alle tjenestemenn, direktører, ansatte, aksjonærer og/eller noen av deres agenter) aksepterer ikke noen forpliktelser eller ansvar (i den grad loven tillater det) for noen som helst tap og/eller skade (av noe slag og inkludert noen som helst direkte, indirekte eller konsekvent tap eller skade eller noe tap av inntekt, profitt, velvilje, data, kontrakter og/eller tap eller skade som følge av eller forbundet på noen som helst måte med virksomhetsforstyrrelser, tap av muligheter, tap av forventede besparelser, dårlig ledelse eller tapt tid (på arbeid) og/eller noen ulovlig handling (inkludert forsømmelser) som oppstår fra og/eller er relatert til: våre tjenester dette Nettstedet
nøyaktigheten til våre Partnere sin informasjon oppført på vår Nettside tjenestene og/eller produktene, handlingene og/eller unnlatelser fra våre Partnere bruk av andre Nettsider, alle nettsider koblet til dette Nettstedet (gjennom linker) og/eller materialet på disse nettsidene.

5.3. Ingenting i dette Nettstedets Vilkår og Betingelser skal operere for å ekskludere eller begrense noen av Wellbee sine forpliktelser for død eller personlig skade som oppstår fra forsømmelser. Det samme gjelder forpliktelser til Wellbees ovenfor uredelig fremstilling, (handlinger som ikke er i henhold til) gjeldende lov eller noen andre av Wellbee sine forpliktelser som ikke kan utelukkes og/eller begrenses under gjeldene lovgivning.

5.4. Dersom du har vært utsatt for skader som et resultat av en feil som kan tilskrives Wellbee, vil forpliktelsene til Wellbee være begrenset til et beløp som tilsvarer det dobbelte av den totale behandlingen av NOK 2 500 (i ord: to tusen fem hundre kroner). Det laveste beløpet er alltid gjeldende.

5.5. Dersom din bruk av (materialer) fra dette Nettstedet resulterer i behov for vedlikehold, reparasjon og/eller korreksjon av et element på dette Nettstedet, utstyr, programvare og/eller data, er du eneansvarlig og forpliktet ovenfor kostnader og/eller skader påført.

6. Klager
6.1 Du kan sende inn klager på behandling og/eller tjenester fra en av våre Partnere over nett senest innen 48 timer etter utført behandling. Klager kan bli sendt inn ved å klikke på knappen ’Kontakt oss’ og fylle inn i de påkrevde feltene, etter dette vil du bli koblet til en av våre medarbeidere. I tillegg kan du kontakte våre kundetjenester på telefon nummer eller e-post adresse oppført på vår Nettside.

6.2. I tilfelle du er misfornøyd med behandlingen og/eller tjenester fra våre Partnere, vil Wellbee (med forbehold om bestemmelsene i Artikkel 5, dersom mulig) prøve å hjelpe deg å finne en løsning som er tilfredsstillende. Wellbee kan bestemme ’uten å akseptere noe forpliktelse eller skyld’ å tilbakebetale deg det beløpet du betalte for produktet eller tjenesten det er snakk om.

6.3. Dersom du har noen klager omkring behandlingen og/eller tjenestene til en av våre Partnere eller en forespørsel om kompensasjon, må du sende inn direkte til den av våre Partnere det gjelder.

7. Immaterialrett
7.1. Du kan laste ned og/eller skrive ut materiale fra dette Nettstedet kun for din egen personlige ikke-kommersielle bruk. Vennligst ta hensyn til følgende bestemmelser:

7.1.1. Med mindre annet er angitt, vil alle rettigheter til dette Nettstedet og informasjonen, inkludert opphavsrettigheter og andre immaterielle rettigheter (inkludert, men ikke begrenset til varemerkerettigheter, handelsnavnrettigheter, databaserettigheter, designrettigheter, patentlovgivning og andre (skriftlig og/eller uskrevne) immaterielle rettigheter) og alt materiell som tilbys av Wellbee gjennom dette Nettstedet (inkludert, men ikke begrenset til data, filer, foto, tekst, layout/oppsett, bilder etc.) eies av Wellbee eller dets lisensgivere. Dette Nettstedet og alle materialer som er gjort tilgjengelig via dette Nettstedet (over hele verden) er beskyttet av gjeldene opphavsrett og merkevarelover. Enhver annen bruk av dette Nettstedet og/eller materiell som er gjort tilgjengelig gjennom dette Nettstedet, annet enn det som er nevnt i artikkel 7.1, er strengt forbudt. For slike formål, er skriftlig tillatelse fra Wellbee eksplisitt påkrevd.

7.1.2. 7.1.2 Du har ikke rett til å endre, modifisere og/eller redigere digitale eller papirkopier av noe bestemt materiale fra dette Nettstedet som du har lagret og/eller brukt i samsvar med artikkel.

7.1 Du har ikke på noen som helst måte rett til å legge til, modifisere og/eller gjenbruke bestemte foto, tekst, (grafiske) bilder og/eller videoer og/eller materialer tilknyttet det originale materiale på dette Nettstedet. Du burde forsikre deg om at status til Wellbee og andre forfattere som star bak materialet på dette Nettstedet er erkjent til en hver tid.

7.1.3. 7.1.3 Der det er aktuelt, skal du spesifikt erkjenne at Wellbee er skaperen av eller opphavsrettsinnehaveren av materialet på dette Nettstedet.

7.1.4. Du har ikke lov til å bruke noe materiale fra dette Nettstedet til noen kommersielle formål i det hele tatt uten å ha innhentet tillatelse fra og/eller lisens gitt til dette formålet av Wellbee.

7.2. Som nevnt under artikkel 7.1 beskrevet overfor, så kan ikke noen deler av dette Nettstedet (helt eller delvis) bli publisert på noen måte, dupliseres, overføres, distribueres, reproduseres, kopieres, endres og/eller på noen annen måtebrukt eller utnyttet (inkludert, men ikke begrenset til reproduksjon eller lagring på andre nettside(r) eller elektronisk (lagring) enhet) uten å ha innhentet eksplisitt tillatelse skriftlig fra Wellbee.

7.3. Ingen rettigheter kan vike fra dette Nettstedets Vilkår og Betingelser og andre enn de som er eksplisitt nevnt under artikkel 7.1 som beskrevet ovenfor. Alle rettigheter som ikke er eksplisitt definert i dette Nettstedet Vilkår og betingelser er uttrykkelig forbeholdt Wellbee.

8. Nettstedstilgang
8.1. Wellbee prøver å holde dette Nettstedet tilgjengelig for alle 24 timer i døgnet, ’med unntak av vedlikeholdsarbeid’. Wellbee garanterer likevel ikke at dette Nettstedet vil operere uavbrutt eller feilfritt. I tillegg vil ikke Wellbee uttrykkelig garantere at servere/systemer som kjører Nettstedet alltid er (helt) fri for virus, tekniske feil og/eller andre skadelige komponenter. Wellbee utelukker ethvert ansvar som kan oppstå som følge av dette.

8.2. Wellbee forbeholder seg retten til å nekte tilgang til dette Nettstedet (helt eller delvis) til noen uten forvarsel.

8.3. Dessverre, så er ikke overføring av informasjon via internett helt sikkert. Selv om vi vil jobbe for beskytte dine opplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheten for dine data som overføres til Nettstedet vårt. Enhver overføring skjer på egen risiko.

9. Besøkendes materiell og adferd
9.1. Du er ansvarlig for måten du får tilgang til dette Nettstedet. Du godtar også ansvaret for alle personer som får tilgang til dette Nettstedet via din internettforbindelse og det faktum at de er klar over og overholder dette Nettstedets Vilkår og Betingelser.

9.2. Med unntak av personlig identifiserbar informasjon (personlig data), som dekkes under Wellbee’s personvernerklæring, vil materiellet du sender og/eller legger til i dette Nettstedet bli ansett som ikke-konfidensiell og ikke-proprietær. Wellbee vil ikke ha noen plikter med hensyn til slikt materiell. Wellbee og alle vi velger ut vil være fri til å kopiere, offentliggjøre, distribuere, inkorporere og eller bruke det materiale til alle typer kommersielle eller ikke-kommersielle formål.

9.3.Det er strengt forbudt å legge inn, laste opp og/eller overføre og/eller bringe noe innhold til Nettstedet som: bryter med gjeldene lokale, nasjonale og/eller internasjonale lover er ulovlig, villedende og/eller uredelig på noen måte overfører eller anskaffer sending av uoppfordret eller uautorisert reklame inneholder virus og/eller annen malware.

9.4. Det er eksplisitt forbudt å misbruke dette Nettstedet (inkludert, men ikke begrenset til hacking og/eller unngåelsen eller fjerning av beskyttelse(r) av (deler) av dette Nettstedet).

9.5. Alle anmeldelser, kommentarer og/eller tilbakemeldinger som du legger inn, laster opp og/eller sender til dette Nettstedet absolutt ikke kan: inneholde materiale som på noen måte er ærekrenkende, uanstendig og/eller støtende, inneholde materiale som på noen måte er voldelig og/eller diskriminerende og/eller egger diskriminering, på noen måte kan krenke immaterielle rettigheter til tredjeparter, på noen måte kan være i strid med og/eller krenke andres juridiske rettigheter, egge ulovlig aktivitet og/eller krenker personvernet til tredjeparter, gi inntrykk av at disse vurderingene, kommentarene og/eller tilbakemeldingene stammer fra Wellbee, gi inntrykk av at disse vurderingene, kommentarene og/eller tilbakemeldingene blir brukt til å etterligne en annen person (enn seg selv) og/eller til å fremstå som en annen person.

9.6. De forbudte handlingene nevnt ovenfor er ikke-uttømmende. Dersom du unnlater å overholde noen av disse forbudte handlingene, forbeholder Wellbee rettighetene til å fullt føre videre eventuelle kostnader og skader som er påført av deg

9.7. Wellbee vil fullt og helt samarbeide med enhver kompetent myndighet som oppfordrer eller pålegger oss å avsløre identiteten og/eller lokasjonen til enhver som legger inn vurderinger eller annet ‘Besøkendes Materiale’ i strid med denne artikkelen.

10. Linker til og fra andre nettsider
10.1. Linker til tredjeparts nettsider på Wellbee’s Nettside er kun for din bekvemmelighet. Dersom du bruker disse linkene, forlater du dette Nettstedet. Wellbee har ikke gjennomgått og kontrollerer ikke noen av disse tredjeparts nettsteder og er ikke ansvarlig for disse nettstedene og/eller deres innhold og/eller deres tilgjengelighet. Wellbee representerer ikke disse nettsidene, deres innhold, eller resultatene fra bruk av slike nettsider eller innholdet på noen måte. Hvis du bestemmer deg for å få tilgang til noen av disse tredjeparts nettsidene, gjør du dette helt på din egen risiko.

10.2. Du kan linke dette Nettstedet til ditt eget nettsted når som helst, forutsatt at du gjør på en rettferdig og lovlig måte som ikke skader eller tar nytte av vårt omdømme og/eller ikke gagner på noen som helst måte eller forårsaker skade på Wellbee og dens virksomhet.

10.3. Du har ikke rett til å etablere en link fra et nettsted som ikke eies av deg eller på en måte som antyder en form for tilknytning til eller tilslutning fra Wellbee der det ikke finnes noen.

10.4. Den nettsiden som du kobler må være i samsvar med innholdets standarder fastsatt i dette Nettstedets Vilkår og Betingelser.

10.5. Wellbee forbeholder seg retten til å trekke tilbake linke-tillatelsen når som helst og uansett årsak.

11. Ansvarsfraskrivelse
11.1. Wellbee gjør sitt ytterste for å forsikre seg om at informasjon på dette Nettstedet er korrekt og fullstendig. På den annen side er Partnere ansvarlig for informasjonen om behandlingene de tilbyr, og tjenestene, som for eksempel beskrivelser av behandlinger (behandling), navn, priser, estimert behandlingstider, allergi advarsler og de utfører også behandlingene. Dersom du er i tvil om opplysninger gitt av Partner, bør du bekrefte direkte med den relevante Partner eller Wellbee før du legger inn en bestilling. Wellbee lover ikke at informasjonen som vises på Nettstedet, inkludert det som er gitt av Partner, er helt nøyaktig og oppdatert.

11.2.Wellbee gir deg tilgang til Nettstedet og dets tjenester på grunnlag av at den, i den grad det er tillat ved lov, utelukker alle representasjoner, garantier, betingelser og/eller andre betingelser (inkludert eventuelle juridiske bestemmelser som ellers ville gjelde for Nettstedet eller tjenestene som tilbys ved Wellbee).

11.3. Du er selv ansvarlig for sikkerheten til ditt eget passord som du bruker til å registrere deg på Nettstedet. Med mindre Wellbee gjør passordet ditt kjent til en tredjepart i en uforsiktig eller uaktsom måte, er Wellbee ikke ansvarlig for uautoriserte transaksjoner og/eller handlinger gjort eller begått med ditt navn og passord.

12. Avslutning
12.1. Wellbee har rett til enhver tid (etter egen diskresjon) å avslutte eller suspendere din rett til å bruke Nettstedet og dets tjenester umiddelbart dersom vi tror etter vårt eget skjønn at:

12.1.1. Wellbee ikke har grunn til å tro at du har lagt inn, lastet opp, distribuert eller på noen annen måte har brukt materiell på dette Nettstedet i strid med artikkel 9 om dette Nettstedets Vilkår og Betingelser.

12.1.2. Du har overtrådt artikkel 10 om dette Nettstedets Vilkår og Betingelser.

12.1.3. Du har overtrådt noen andre vilkår i dette Nettstedets Vilkår og Betingelser.

13. Gjeldende lov
13.1. Dette Nettstedets Vilkår og Betingelser er underlagt norsk lov. Tvister i forhold bruken av disse Nettside Vilkår og Betingelser kan bare sendes til den kompetente domstol i Norge.

14. Tilleggsbestemmelser
14.1. Vi er forpliktet til å beskytte ditt privatliv og sikkerhet. Alle personlige data som vi samler inn fra deg vil bli behandlet I samsvar med vår personvernerklæring.

14.2. Dersom noen av dette Nettsteds Vilkår og Betingelser fastsettes av en kompetent myndighet til å være ugyldig, ulovlig eller ikke kan håndheves i særlig grad, vil slike bestemmelse(r) bli kuttet fra dette Nettstedets Vilkår og Betingelser. Dette påvirker ikke gyldigheten til de gjenværende bestemmelsene i disse Nettsteds Vilkår og Betingelser, som vil fortsette å være gyldig så langt loven tillater det.

14.3. Eventuelle feil eller forsinkelser fra deg eller Wellbee i håndheving (helt eller delvis) med bestemmelsene i dette nettstedets Vilkår og Betingelser vil ikke tolkes som en fraskrivelse av dine eller våre rettigheter eller rettsmidler.

14.4. Du kan ikke overføre noen av dine rettigheter eller forpliktelser under disse Nettsteds Vilkår og Betingelser uten Wellbee sitt skriftlige samtykke. Wellbee kan overføre noen av sine rettigheter eller forpliktelser under disse Nettsteds Vilkår og Betingelser uten ditt skriftlige samtykke til noen av dets Partnere eller eventuelle foretak som det inngås et Joint Venture med, kjøpes eller er solgt til.

14.5. Overskriftene i dette Nettstedets Vilkår og Betingelsene er inkludert kun for bekvemmelighet. Disse titlene skal ikke påvirke tolkningen av innholdet i dette Nettsteds Vilkår og Betingelser.

15. Din status
15.1. Ved å legge inn din bestilling via dette Nettstedet, garanterer du at:
du er lovlig i stand til å inngå bindende avtaler og/eller juridiske transaksjoner og din alder har nådd minimum 18 år
du har samtykke fra foreldre eller verge eller skal ha dette (hvis du er yngre enn 18 år)

16. Skriftlig kommunikasjon
16.1. Gjeldende lover og forskrifter krever at noen av opplysningene eller kommunikasjonen vi sender til deg bør være skriftlig. Når du bruker dette Nettstedet, aksepterer du at kommunikasjonen med oss vil være hovedsakelig elektronisk. Vi vil kontakte deg via e-post eller gi deg informasjon ved å legge inn merknader på Nettstedet. For kontraktmessige formål, godtar du denne elektroniske måten å kommunisere på og du erkjenner at alle kontrakter, varsler, informasjon og/eller annen kommunikasjon som vi gir deg elektronisk i samsvar med alle juridiske krav om at slik kommunikasjon vil være skriftlig. Denne betingelsen påvirker ikke dine lovfestede rettigheter.

17. Force Majeure
17.1. Vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle feil og/ eller forsinkelser I å utføre noen av våre forpliktelser I henhold til en avtale som er forårsaket av hendelser utenfor vår rimelige kontroll (Force Majeure).

17.2. Force Majeure inkluderer eventuelle handlinger, hendelser og/eller ikke-inntreffende utenfor vår rimelige kontroll. Force majeure inkluderer spesielt:
streik, uroligheter, og/eller andre kollektive (streik) handlinger sivile uroligheter, opprør, invasjoner, terrorangrep eller trusler fra terroristangrep, krig eller trusler eller forberedelser til krig branner, eksplosjoner, storm, flom, jordskjelv og sububsidences, epidemier og/eller naturkatastrofer manglende evne til å bruke jernbane, skipsfart, fly, motor transport eller andre former for offentlig eller annen (privat) transport manglende evne til å bruke offentlige og/eller private telekommunikasjons nettverk lovgivning, dekreter, forskrifter og/eller andre restriksjoner fra myndighetene


17.3.I tilfelle Force Majeure, er våre kontraktmessige forpliktelser anset som suspendert for perioden som eventuelt Force Majeure fortsetter. Vi vil bruke våre rimelige bestrebelser til å bringe denne Force Majeure til en ende eller å finne en løsning der våre kontraktsforpliktelser under noen avtale kan utføres til tross for Force Majeure.

18. Gyldighet
18.1. Dersom en eller flere av bestemmelsene i disse Nettsteds Vilkår og Betingelser blir holdt for å være ulovlig, ugyldig eller ugjennomførbar, skal ikke dette påvirke de øvrige bestemmelsene. I et slikt tilfelle skal de gjenværende bestemmelsene i disse Nettsteds Vilkår og Betingelser forbli i full kraft og virkning

19. Fullstendig avtale/ hele avtalen
19.1. Disse Nettsteds Vilkår og Betingelser og eventuelle dokumenter referert til disse, utgjør alle avtaler mellom partene og er uttrykkelig forhold til vilkårene og betingelsene for dette Nettstedet. Denne avtalen erstatter alle tidligere avtaler mellom partene med hensyn til innholdet.

Vilkår og betingelser for bruken av Wellbees tjenester

Definisjoner

 • Generelle vilkår og betingelser: Disse generelle vilkårene og betingelsene gjelder for hver avtale mellom Wellbee AS, heretter kalt Wellbee, og partner:
 • Partner: avtalepartner, fysisk eller juridisk person, som jobber sammen med Wellbee på grunnlag av avtalen;
 • Bestilling: behandling(ene) og/eller produkt(ene) reservert av kunder på partners nettside, som resulterer i en avtale mellom Partner og Kunder;
 • Immaterielle rettigheter: alle intellektuelle eller industrielle eiendomsrettigheter, inkludert opphavsrettigheter, databaserettigheter, varemerkerettigheter, designrettigheter, varenavnrettigheter, rettigheter angående domenenavn;
 • Kunder: den fysiske eller juridiske personen som reserverer på nettsiden til partner;
 • Prisliste: Kombinasjonen av behandlinger, produkter og/eller aktiviteter tilbydd av partner med tilhørende pris, tidsramme, ekspertisenivå og andre spesifikasjoner;
 • Avtale: de generelle vilkårene, betingelsene og samarbeidsavtalen som sammen utgjør en avtale mellom Wellbee på den ene siden og partner på den andre siden;
 • Meldinger: Prislister, klistermerker, plakater, (kampanje) litteratur, bilder og/eller andre kampanjemateriell og liknende av partner og deres ansatte, som Wellbee vil bruke for eksempel på nettsiden og/eller i andre (kampanje-) meldinger av Wellbee;
 • Nettside: nettsiden www.wellbee.no som er administrert av Wellbee kontrollerer alle rettighetene;
 • Skriftlig skal også omfatte: via epost

 1. Generelt

1.1 Disse vilkårene og betingelsene skal gjelde for hvert tilbud, sitat og avtale mellom Wellbee og partner som har blitt erklært gjeldende til disse vilkårene og betingelsene av Wellbee, såfremt at partene ikke har eksplisitt avveket fra de nåværende vilkårene og betingelsene skriftlig.

1.2 De nåværende vilkårene og betingelsene skal også gjelde for avtaler med Wellbee, hvorav utførelsen krever tjenester av tredjeparter.

1.3 Disse generelle vilkårene og betingelsene har også blitt nedskrevet for Wellbees ledelse og ansatte.

1.4 Hvis en eller flere punkter i dagens generelle vilkår og betingelser burde være ugyldig eller er erklært ugyldig, så vil de andre punktene I de nåværende vilkårene og betingelsene være fullt gjeldende. Om saken påfølger, skal Wellbee og partner gå inn i forhandlinger for å bli enige om nye bestemmelser som skal erstatte de ugyldige betingelsene, eller eventuelt, de betingelsene som er erklært ugyldige, der hensikten og betydningen av de opprinnelige betingelsene skal tas hensyn til så langt som mulig.

1.5 Hvis en situasjon oppstår mellom partene som ikke er stipulert I disse generelle vilkårene og betingelsene, så vil situasjonen bli dømt ”i lyset av” disse generelle vilkårene og betingelsene.

1.6 Enhver svikt fra Wellbee i å kreve streng overholdelse av disse vilkårene og betingelsene, betyr ikke at bestemmelsene ikke gjelder, eller at Wellbee på noen som helst måte skal miste retten til å kreve streng ytelse av disse vilkårene og betingelsene i andre tilfeller.

 1. Generelle forpliktelser for partner

2.1 Partner skal oppfylle forpliktelser under norsk lov og alle andre relevante reguleringer, som for eksempel - men ikke begrenset til – reguleringer relatert til forbrukerbeskyttelse, beskyttelse av personlig data, og finansielle transaksjoner.

2.2 Partner skal forsikre en stabil internett-tilkobling til nettsiden.

2.3 Partner forpliktes til regelmessig sjekk om at prislisten for behandlingene på nettsiden er korrekt utstilt og om tilgjengelige bestillingstider er korrekt. Partner er ansvarlig for å forsikre at data er riktig utstilt på nettsiden.

2.4 Partner forpliktes til å respondere nøyaktig til bestillingsbekreftelser på nettsiden.

2.5 Partner skal justere priser belastet i sin(e) filial(er) med prisene på nettsiden.

2.6 Partner skal fremstille et positivt bilde av Wellbee til deres kunder, ved for eksempel plassere kommunikasjonsmateriell ved inngangsdøren, kassaapparat og på nettsiden.

2.7 Partner skal implementere anbefalinger fra Wellbee om å forbedre deres tjenester så fort som mulig, men ikke senere enn 7 virkedager etter skriftlig melding av Wellbees anbefalinger.

 1. Bestilling og leveranse

3.1 Partner skal behandle bestillingen som mottatt via nettsiden, epost, eller telefon eller andre kommunikasjons metoder.

3.2 Partner skal garantere at bestillingen samsvarer med de spesifikasjonene oppgitt på nettsiden.

3.3 Partner skal garantere at kvaliteten på bestillingen møter de kravene som rimelig kan forventes.

3.4 Partner skal levere bestillingen til kunder innen den tidsrammen avtalt med kunder.

3.5 Partner skal verifisere i starten av behandlingen at ordrenummer og navn på kunder samsvarer med bestillingen.

3.6 Wellbee skal ikke kreve kommisjon for uriktige bestillinger som følge av en feil som kan tilskrives Wellbee.

 1. Priser og betaling

4.1 Kunder kan betale for bestilling på to måter:

(i) Ved elektronisk betaling til Wellbee; eller

(ii) I kontant direkte til Partner

4.2 Kommisjonen som Partner betaler til Wellbee for hver Bestilling utført på Wellbee.no, tilsvarer en prosentandel på 20% (ekskludert moms).

4.3 Wellbee fakturerer kommisjonsbeløp to ganger i måneden, det vil si fra perioden 1. til og med 15. og fra perioden 16. til og med slutten av måneden. For hver faktureringsperiode skal partner motta en fakturering og en transaksjonsoversikt.

4.4 Elektronisk betaling fra kunder mottatt av Wellbee skal to ganger i måneden sammenstilles med kommisjonen betalt av partner.

4.6 Hver betaling fra partner til Wellbee med hensyn til avtalen, skal bli utført innen 15 dager fra faktureringsdato.

4.7 Hvis partner unnlater å overholde sine betalingsforpliktelser i tide, forbeholder Wellbee seg retten til å kreve 1,5% på toppen av det utestående beløpet for hver måned eller del av den måneden faktureringen er utestående. I dette tilfellet forblir partner fullt ansvarlig for å oppfylle sin betalingsforpliktelse så snart som mulig.

 • Suspensjon av enhver betaling skal bli gjort kun I samsvar med loven.

4.9 Ved mottak av faktura og transaksjonsoversikten, som nevnt i paragraf 4.3, så har partner opptil 14 dager å svare. Hvis partner ikke har svart innen denne tidsrammen vil transaksjonsoversikten anses å ha blitt akseptert av partner.

 1. Nettside

5.1 Wellbee skal gjøre sitt ytterste å holde nettsiden operasjonell 24 timer i døgnet.

5.2 Forutsatt at partner har levert de nødvendige materialer og samarbeid til Wellbee i tide , skal Wellbee plassere partners navn, bilder og behandlinger på nettsiden innen 14 virkedager etter mottatt betaling fra partner.

5.3 Wellbee skal tilpasse seg endringer som gjelder partners informasjon på nettsiden innen 7 virkedager etter å ha mottatt en skriftlig forespørsel til dette formål fra partner. Hvis dette ikke er mulig, skal Wellbee informere partner snarest.

5.4 Wellbee har rett til å midlertidig avbryte tilgang til nettsiden uten varsel for vedlikeholdsarbeid. Wellbee skal gjøre sitt ytterste for å minimere disse avbrytelsene og å utføre dem på et tidspunkt da antall transaksjoner er minimal.

5.5 Wellbee skal til enhver tid etterstrebe at nettstedet følger det norske regelverket, slik som reguleringer relatert til forbrukerbeskyttelse, beskyttelse av personlig data, og finansielle transaksjoner.

5.6 I tilfelle partner gjør endringer på nettsiden med hensyn til partners informasjon, behandling, eller prislisten, så vil disse endringene være på partners regning og risiko.

5.7 Wellbee har rett til å fjerne partner fra nettsiden, midlertidig blokkere status for bestillinger, og nekte tilgang til nettsiden uten å oppgi sine grunner for å gjøre det på forhånd.

 1. Elektronisk betaling

6.1 Dersom kunden har utført en elektronisk betaling og betalingen har blitt blokkert på grunn av rettstridig atferd eller brudd på kontrakten, eller på grunn av tredjeparts misbruk, skal partner ikke ha rett til utbetaling fra Wellbee.

 • Wellbee fritar seg ethvert ansvar knyttet til paragraf 6.1.

 1. Ansvar

7.1 Avtalen som følger av bestilling er inngått mellom kunder og partner. Wellbee er ikke en part i kontrakten. partner uttrykker erkjennelse av dette.

7.2 Wellbee kan ikke holdes ansvarlig for handlinger og/eller unnlatelser fra partner knyttet til bestilling og avtalen gjort i kraft av dette, mellom en kunde og partner. Blant annet innebærer dette at Wellbee ikke kan være holdt ansvarlig for skader på kunden som følge av mangler med hensyn til kvalitet og/eller kvantitet på bestilling i henhold til avtalen mellom kunden og partner.

7.3 Wellbee kan ikke holdes ansvarlig for skader påført av tredjeparter, inkludert kunder knyttet til avtalen.

7.4 Wellbee kan ikke holdes ansvarlig for noen (direkte eller indirekte) skader som oppstår fra eller er knyttet til bruken (eller manglende evne til å bruke) av nettsiden og/eller dens innhold.

7.5 Wellbee kan ikke holdes ansvarlig for feil, avbrudd eller midlertidig sammenbrudd forårsaket av nødvendig teknisk vedlikehold, driftsmessige tiltak eller tiltak som er pålagt nettstedet ved lov.

7.6 I tilfelle Wellbee finner ut at partner ikke respekterer vanlig hygiene og helsekrav, har Wellbee rett til å fjerne alle meldinger fra nettsiden. Der det er aktuelt, kan Wellbee ikke holdes ansvarlig ovenfor partner for skader forårsaket av denne fjerningen og partner kan ikke kreve noen refusjon.

7.7 Wellbee kan ikke holdes ansvarlig for skader som følge av mangler, unøyaktigheter og lignende som følge av endringene som er nevnt i paragraf 5.6.

7.8 Hvis, til tross for det overnevnte, Wellbee kan bli holdt ansvarlig, vil ansvaret overfor partner eller tredjeparter begrenses til direkte skader inntil et beløp tilsvarende maksimalt beløpet partner ha betalt til Wellbee i løpet av to måneder i forkant av hendelsen som forårsaket ansvaret, såfremt beløpet ikke overskrider Wellbees ansvarsforsikring.

7.9 Wellbee kan ikke holdes ansvarlig for indirekte skader, herunder følgeskader, tap av fortjeneste, tap av sparepenger, og skader som følge av stagnert virksomhet.

7.10 Ansvarsbegrensninger for skader som er registrert I de generelle vilkårene og betingelsene gjelder ikke i tilfelle skaden kan tilskrives forsettlig eller grov uaktsomhet fra Wellbee eller dennes underordnede.

 1. Garanti

8.1 Partner skal frikjenne Wellbee for alle direkte eller indirekte skader som følge av krav fra tredjeparter, inkludert kunder, i forbindelse med brudd eller manglende overholdelse av avtalen, eller mot eventuelle krav og/eller skader som ellers er relatert til bestillingen.

 1. Force majeure

9.1 I tilfelle av force majeure, er partene ikke pålagt å følge noen forpliktelser i avtalen.

9.2 I tillegg til det som er fastsatt ved lov og rettspraksis, er force majeure definert som alle eksterne årsaker, forutsett eller uforutsett, som en part som påberoper force majeure ikke kan påvirke, som resulterer i at parten ikke er i stand til å oppfylle sine forpliktelser

 1. Intellektuell eiendom

10.1 Partner garanterer at han/hun eier IP-rettigheter av meldingene og ikke krenker noen IP-rettigheter til tredjeparter i forbindelse med meldinger.

10.2 Partner skal frikjenne Wellbee fra alle krav fra tredjeparter i henhold til IP-rettigheter av meldinger.

10.3 For en periode på 6 måneder etter oppløsningen av avtalen skal partner ikke være i stand til å håndheve aktuelle krav mot Wellbee i forbindelse med brudd på IP-rettigheter.

10.5 Wellbee skal ikke holdes ansvarlig av tredjeparter for bruk av partners IP-rettigheter.

10.6 IP-rettigheter på foto, bilder, meldinger og annet materiell laget av Wellbee for og fra partner, skal forbli Wellbees eiendom og kan ikke på noen måte brukes og/eller reproduseres av partner uten skriftlig tillatelse fra Wellbee.

 1. Varigheten av Avtalen

11.1 Avtalen skal gjelde i en periode på 24 måneder og skal bli stilltiende fornyet for en periode på 24 måneder, med mindre en annen periode er nedfelt skriftlig.

11.2 Avtalen skal ikke juridisk avsluttes når de 24 månedene er utgått, men kan bli avsluttet prematurt, med forbehold om én virkedag for å etterfølge denne avslutningen

11.3 Dersom avtalen ikke sies opp eller ikke sies opp i rett tid, så vil avtalen bli stilltiende utvidet for 24 måneder hver gang.

11.4 Enhver varsel om oppsigelse må være skriftlig. .

11.5 Betalinger allerede mottatt av Wellbee i sammenheng med nettstedet og mulige tilkoblingskostnader skal ikke bli refundert til partner ved opphør av avtalen.

 1. Oppløsning

12.1 Wellbee skal ha rett til å si opp avtalen med øyeblikkelig virkning ved hjelp av en skriftlig uttalelse, dersom:

(i) Partner ikke oppfyller eller ikke fullstendig oppfyller sine forpliktelser som følger av denne avtalen eller handler i strid med disse på noen som helst måte;

(ii) Partner er avviklet, en underskriftskampanje har blitt arkivert for avvikling eller suspensjon for betaling fra partner, partner har blitt erklært konkurs eller har på annen måte mistet fri disponering av sine eiendeler.

 1. Modifikasjoner

13.1 Wellbee skal ha rett til å ensidig endre avtalen – herunder Generelle vilkår og betingelser – til enhver tid. De modifiserte generelle vilkårene og betingelsene trer i kraft 1 måned etter at partner har skriftlig kvittert for å ha mottatt melding om endring. Med mindre partner sender skriftlig innvending mot den planlagte endringen av avtalen innen 14 dager etter at endringen har nådd frem til partner, skal den planlagte endringen betraktes som del av avtalen. En eventuell endring i kommisjonen faller selvsagt innen endringsautoriteten gitt i denne paragrafen.

 1. Overdragelse av rettigheter og plikter

14.1 Wellbee skal til alle tider ha rett til å overføre sine rettigheter og plikter som følger av avtalen til en tredjepart uten partners utrykte tillatelse.

14.2 I tilfelle en fusjon, oppkjøp, kjøp/salg av (visse) eiendeler eller forpliktelser, joint venture og eller i tilfelle (noen andre) kontrollendringer innenfor Wellbee, vil Wellbee forbeholde seg også retten til å overføre rettigheter og/eller forpliktelser som følger av avtalen, som en del av en slik fusjon, overtakelse, oppkjøp, kjøp/salg av aksjer, kjøp/salg av (visse) eiendeler og forpliktelser, joint venture og/eller kontrollendringer innenfor Wellbee til tredjepart.

14.3 Partner har kun rett til å overføre rettigheter og forpliktelser som følger av avtalen til tredjepart etter skriftlig tillatelse fra Wellbee. Dette betyr at overføring av rettigheter og forpliktelser som følge av en kontrollendring som nevnt i paragraf 14.2 er underlagt skriftlig tillatelse fra Wellbee.

 1. Konfidensialitet

15.1 Under avtalen og etter oppsigelse er partner forpliktet til å overholde taushetsplikt om all informasjon som har kommet til kunnskap under gjennomføringen av avtalen knyttet til Wellbees saker og interesser , hvorav partner vet eller med rimelighet kan mistenke konfidensialiteten.

 1. Personvernerklæring

16.1 All (personlig) data mottatt av Wellbee fra partner og/eller tredjeparter, inkludert kunder, skal bli behandlet i samsvar med gjeldende lover og personvernerklæringen som gjelder for nettsiden(e).

 1. Gyldighets bestemmelser

17.1 I tilfelle en eller flere bestemmelser i avtalen blir erklært (delvis) ugyldig, vil de andre punktene forbli i full kraft og effekt.

 1. Gjeldende lov og kompetent domstol

18.1 Avtalen er utelukkende under norsk lov. Selv om en kontrakt er helt eller delvis utført i utlandet, eller hvis en part som er involvert er bosatt der. Anvendbarheten av CISG er uttrykkelig ekskludert.

18.2 Eventuelle tvister mellom partene skal bringes inn for kompetent domstol i Norge.