Ansikts- og hudpleie

Ansiktsbehandling

 • MO Golden ageVelg90 min5790.00kr
  Er et avansert anti-age behandlings program for 45+ moden og sol skadet hud. Programmet bidrar til å reparere sol skadet hud, reduserer fine linjer og bygge opp naturlig hudstruktur slik at huden får tilbake ungdommelig glød, fasthet og spenst. Golden Age programmet inneholder avansert livsstil profilering, hud analyse, energimålinger, dermal hud rens, PDT behandling med avansert fiberoptisk teknologi, fuktighetsbalansering med skinbooster og produkter som rekonstruerer huden fra innsiden og ut, gir synlige resultater med umiddelbar løft, fine porer korrigering og hudforyngelse. Golden Age behandlingen inkluderer produkter fra den unike organiske MÖ– Scandinavian Cosmeceuticals seien som inneholder stamceller, peptider, mineraler og vitaminer/ antioksidanter er spesial designet for å komplimentere programmet via Age Couture konseptet dobbelt system med målrettede protokoller og hud program.
 • MO lysbehandling 1.5tVelg90 min2500.00kr
  Denne behandlingen gjør at vi får en celle fornyelse og strammer opp de fine musklene i ansiktet, jevner ut og toner huden. Brukes for å bekjempe acne, linjer og solskader. Hele ansikt.
 • MO lysbehandling 1tVelg60 min2000.00kr
  Denne behandlingen gjør at vi får en celle fornyelse og strammer opp de fine musklene i ansiktet, jevner ut og toner huden. Brukes for å bekjempe acne, linjer og solskader. Hele ansikt.
 • Skinbooste/ Mesolift 1mlVelg60 min2300.00kr
  Er en behandling designet for å gi huden en ny glød. Når huden eldes mister den glød og kan føles grå og fargeløs. Årsaken til dette er at kroppen bryter ned fuktigheten raskere enn ny fuktighet produseres, og at sirkulasjonen blir dårligere med alderen. Behandling med Skinbooster går ut på å injisere Varioderm, som er et produkt bestående av hovedsakelig Hyaluronsyre, i underhuden. Dette tilfører fuktighet og vil gi huden en ny glød, og brytes ned saktere enn fuktigheten kroppen produserer selv. Behandlingen gir også huden langsiktig mulighet til å bli sterkere og fastere. Injeksjonen består av mange små stikk i hele ansiktet, og tar ca 30 min. Hvor mye hver enkelt person trenger, er individuelt. For optimalt resultat anbefales en kur på 3 behandlinger, med ca 2-4 ukers mellomrom mellom behandlingene. Behandlingsområder er: Ansikt, lepper, hals, hender, armer, akne arr, kne og arm.
 • Dermastamp (Dermaroller)Velg60 min3500.00kr
  Dermastamp er en automatisert form for microneedling hvor huden penetreres mange tusen ganger med små sterile nåler av kirurgisk stål. Stempelet som brukes har 6 nåler med lengde som justeres fra 0,25 mm opp til 2,5 mm, avhengig av hvilket område som behandles. Under behandlingen blir High intensive moisturizing gel med hyalouronic acid påført, og sluset dypt inn i huden ved hjelp av micronålene. Dette er en hudforbedrende behandling hvor resultatet vil merkes etter kort tid, men også fortsette å øke i opptil 10 uker etter at behandlingen er utført. Penetreringen av hudoverflaten fører til at huden reparer og gjennoppbygger seg selv ved å danne nye elastin- og kollagenfibre. Huden får tilbake tapt spenst og fylde, og reduserer dermed fine linjer og rynker, synlige arr, kvisearr, store porer og strekkmerker. Behandlingen utføres i en kur på 4-8 ganger hver 4. uke, og må deretter vedlikeholdes med behandling hver 6. mnd. Økt produksjon av kollagen/elastin Hudforbedring Hudforyngelse Reduserer linjer/rynker Reduserer arr og strekkmerker Hjelper mot store porer/akne Hjelper mot solskader/pigmentflekker
 • Nano needling 60 minVelg60 min2500.00kr
  Behandlingen gjør at huden begynner å reparere og fornye seg, og du får cellevekst som resulterer i kollagen produksjon. Overhuden blir finere og strammere, fine linjer og ujevnheter blir mindre synlig og du får en vesentlig bedre hud struktur. Kan behandle og forbedre arr, acne, små rynker, pigmentflekker og sprukne kapillærer. Hele ansikte
 • Nano needling 30 minVelg30 min1300.00kr
  Behandlingen gjør at huden begynner å reparere og fornye seg, og du får cellevekst som resulterer i kollagen produksjon. Overhuden blir finere og strammere, fine linjer og ujevnheter blir mindre synlig og du får en vesentlig bedre hud struktur. Kan behandle og forbedre arr, acne, små rynker, pigmentflekker og sprukne kapillærer. Et enkelt område
 • Micro dermabrasjon 60 minVelg60 min2500.00kr
  Vi sliper bort det øverste hulaget slik at huden blir jevn og fin. Dette stimulerer til gjenoppbygging av ny og frisk hud. Brukes til å redusere arr, acne, linjer og solskade. Hele ansikte.
 • Micro dermabrasjon 30 minVelg30 min1300.00kr
  Vi sliper bort det øverste hulaget slik at huden blir jevn og fin. Dette stimulerer til gjenoppbygging av ny og frisk hud. Brukes til å redusere arr, acne, linjer og solskade. Et område.
 • Glycolic acid peel Velg60 min1500.00kr
  Glycolic peel fjerner det øverste hudlaget og gir en glattere, renere, strammere og mer glødende hud. Jevner også ut pigmente i huden Glycolic peel
 • Ekseption peelVelg30 min990.00kr
  Ny type syrer: Polyhydroxysyrer inkluderer laktobionsyre og glukonolakton, er mindre irriterende, gir mer komfort ved påføring og bedre resultater enn AHA (fruktsyrer). Syrene er beriket med hyaluronsyre og peptider. Hyaluronsyre gir peelingene en gelstruktur for en lettere applikasjon og en høy fuktighetsgivende effekt. Peptidene blir infusert i huden sammen med syrene for å redusere rynker, aldring og pigmenteringer. Vi velger peel etter hudtype og indikasjoner.
 • Spesial ansikts behandlingVelg90 min1320.00kr
  Denne fantastiske energiøkende behandlingen er ideell på egenhånd eller som forberedelse før en kur med anti-age eller fuktighetsgivende intensiv behandlinger for å restaurere hudens energi og glød.
 • Anti-aldring behandlingVelg75 min1150.00kr
  Få tilbake en jevnere hudtone med mer glød som gir huden et yngre utseende med en antialdringsbehandling skreddersydd til dine behov: INTENS PEELING med alfahydroksysyrer UMIDDELBART LØFT for uttrykkslinjer, dypt gående RYNKEKORREKSJON og OPPSTRAMMING FOR HUDEN Naturlige og bioteknologiske ingredienser kombineres for umiddelbare dypet gående resultater.
 • Resurfacing peelVelg60 min950.00kr
  Resurfacing peel
 • Anti-oksidant behandlingVelg60 min920.00kr
  Med Sothys sesongbehandling vil du styrke din huds forsvar og booste dens evne til å forsvare seg mot – og uskadeliggjøre sommerens mange påkjenninger. Behandlingens kraftfulle anti-toksin kompleks hjelper hudcellene bekjempe oksidativt stress bl.a fra UV-stråler og tilfører naturlige antioksidanter og øker cellenes oksygenopptak. Sesongbehandling starter med en grundig rens og avgiftende skrubb av huden. Deretter tilfører vi et konsentrat som masseres inn med en herlig avslappende massasje og vår næringsrike massasjekrem. Så fortsetter vi med en dobbel-maske (kremmaske + peel-off gummimaske) for å sluse inn alle godsakene. Behandlingen avsluttes med påføring av et antioksidant serum samt øye- og dagkrem tilpasset din hud. En virkelig «pick-me-up» for huden din!
 • Ekspress behandling 45minVelg45 min695.00kr
  En komplett korrigerende og forebyggende tilnærming til å forynge ansiktet og aktivere kroppens metabolisme. Den retter seg effektivt mot de viktigste årsakene til aldring: inflammasjon, glykering, oksidasjon og metylering med naturlige og høyteknologiske ingredienser. INTENS HYDRERING NÆRENDE VELVÆRE En superaktiv ansiktsbehandling, tilpasset dine behov, som takket være kraften i de naturlige aktive ingrediensene
 • Spesial behandling for hake og hals partietVelg45 min790.00kr
  Spesialbehandling for å stramme og forme halspartiet. Behandlingen er inspirert av ultralyd og trådløst samt inneholder velkjent anti- age ingredienser. Utføres uten bruk av maskiner, men med terapeutens effektive massasje teknikker . En 45 min målrettet behandling som kan utføres både på damer og menn. Virkelig effektiv for deg som ønsker å bevare og skape den perfekte v-shape for halspartiet
 • Spesial behandling til øye partietVelg55 min749.00kr
 • Spesial leppe behandlingVelg20 min650.00kr
  Behandler og myk gjør dine lepper, du får tilbake fukt nivået og den plumper.
 • HudanalyseVelg20 min500.00kr
  Hudanalyse -
 • Askepottbehandling 1,5tVelg90 min1295.00kr
  Med ultratone maskin strammes slapp muskulatur opp, øker sirkulasjon, stimulerer collagen-elastin produksjon og styrker bindevevet. Rynker glattes ut og huden rehydreres fra innsiden.
 • Askepottbehandling 1tVelg60 min920.00kr
 • Luksus askeppotbehandling en kur på 7 gangerVelg75 min11057.00kr
  Dette behandlingsforløpet gjør at du får strammet opp slapp muskulatur, økt sirkulasjon i huden, stimulerer collagen-elastin produksjon og styrker bindeleddet. Det vil si face lift uten kirurgi. Denne behandling som går over 7 ganger hvor du får en lymfedrenasje, 3x ansikts biostimulering, 4x ultralyd 30 min og 2x 20 min, 2x microcurrent, 2x Magic glowes 20 min. Du får også med et hjemme kit med Lift Away the year penn og serum, og Ionic Sonic cleanser sett.
 • Ekseption konsultasjonVelg30 min500.00kr
  Vi tar en grundig analyse av huden og finner riktig hudprogram tilpasset deg. Inkl. soft touch peel (pre peel)
 • Youth Intensiv behanslingVelg90 min1350.00kr

Forming - farging av vipper/bryn

 • Form av brynVelg15 min215.00kr
 • Farging av brynVelg15 min215.00kr
 • Farging og forming brynVelg25 min420.00kr
 • Farging av vipper bryn og formingVelg35 min520.00kr
 • LVL Enhance m/farge (Nouveau Lashes)Velg75 min1050.00kr
  LVL er elsket av både av bloggere og kjendiser i Norge – og dette med god grunn. Dette er den eneste vippeløft behandlingen på markedet som kurer og impregnerer de naturlige vippene med keratin og protein fra mandel melk. Vår nye formel er uslåelig! Glem alt av sterke kjemikalier og lukter. LVL er helt uten skumle ingredienser: Ingen ammoniakk, Ingen formaldehyder og Lite lukt
 • LVL Enhance u/farge (Nouveau Lashes)Velg70 min890.00kr
  LVL er elsket av både av bloggere og kjendiser i Norge – og dette med god grunn. Dette er den eneste vippeløft behandlingen på markedet som kurer og impregnerer de naturlige vippene med keratin og protein fra mandel melk. Vår nye formel er uslåelig! Glem alt av sterke kjemikalier og lukter. LVL er helt uten skumle ingredienser: Ingen ammoniakk, Ingen formaldehyder og Lite lukt
 • Farging av vipperVelg15 min250.00kr

Microblading - Permanent make-up

 • Microblanding m/etterfyll innen 6 ukerVelg120 min4500.00kr
  Ing. salve
 • Etterfyll microbladingVelg30 min1500.00kr

Make-up

 • Dag make-upVelg30 min395.00kr
 • Kvelds Make-up Velg50 min695.00kr
 • Bryllups make-up m/prøvetimeVelg75 min1495.00kr

Kroppsbehandling

Kroppsbehandling

 • MO 4-trinns vektreduksjon og anti cellulitt-program kurVelg60 min6800.00kr
  Består av 4 elementer som kan hjelpe deg i slaget om reduksjon av vekt og cellulitter. Programmet kombinerer både profesjonell og hjemmebasert behandlings metoder, sammen med anti-cellulitt produkter og ett målings system for å vise resultatet. Trinn 1 er med konsultasjon og MÖ cellulitt og renselsesbehandling, som består av tarmskylling og lymfedrenasje. Trinn 2 er celluSlender, som øker utskillelse av fett fra kroppens fettlagre og som setter fart på oksydasjonen av fett. CelluSlender øker energiforbruket for å stimulere fettforbrenningene. Trinn 3 er celluReducer, som stimulerer den nærende blodtilførselen til nettverket av kapillærer og således sørger for drenasje og en naturlig prosess som omdanner kroppsfett. Trinn 4 er celluScan, en høyest innovativ scanning plate av flytende krystaller, som tydelig viser resultatene av programmet. Pakke på 10 behandlinger
 • MO lysbehandling kroppVelg60 min790.00kr
  Enkel time
 • Din slankende – cellulite detox behandlings kurVelg60 min10112.00kr
  Personlig behandling rettet mot omforming og slanking av de mest problematiske områdene, sammen med konkrete tiltak for å bekjempe cellulitter, selv de mest resistente! Det perfekte supplement til din diett og treningsprogram. Det vil bli benyttet ultratone behandlings maskin i kombinasjon med produkter. Det vil øke biostimuleringen og fett nedbrytningen i din kropp å sørge for raske og effektive resultater. Program vil bli lagt opp for deg Anbefales seriebehandling: Excelens Pakke: 16 behandlinger hvor det blir en kombinasjon med biostimulering og ultralyd
 • Din oppstrammende kurVelg60 min6320.00kr
  Figurforming med ultratone biostimulering Den perfekte antialdrende behandlingen for oppstramming, toning av huden og muskulaturen . vi benytter en maskin som stimulerer næringsopptaket og aktiviserer elastinproduksjonen og fremmer kollagen syntese. Biostimulerring strammer opp muskulaturen og huden. Program vil bli lagt opp for deg. Anbefales i seriebehandling: Biostimulerings pakke på 10 behandlinger
 • Bio stimulereing UltratoneVelg60 min790.00kr
 • UltralydVelg40 min790.00kr
 • RehabiliteringVelg60 min590.00kr
 • Infrarød varmeteppe 40 minVelg40 min790.00kr
  Behandlingen øker blodsirkulasjonen, varmer opp musklene og løsner stive ledd, samt styrker immunforsvaret og kan bla hjelpe mot muskel og giktsmerter, detox (Rensing av avfallsstoffer) og for ønsket vekttap. Oppvarming av musklene svarer til belastningen som ved mosjon, bortsett fra at ledd og knokler ikke belastes, i tillegg stimuleres også kroppens forbrenning. I løpet av 30-45 minutter forbrennes mellom 900-2400 kalorier. Samtidig kan den infrarøde varmen også fjerne urenheter i huden. Varmen kan også virke smertelindrende og redusere stress og tretthet.
 • Infrarød varmeteppe 20 minVelg20 min490.00kr
  Behandlingen øker blodsirkulasjonen, varmer opp musklene og løsner stive ledd, samt styrker immunforsvaret og kan bla hjelpe mot muskel og giktsmerter, detox (Rensing av avfallsstoffer) og for ønsket vekttap. Oppvarming av musklene svarer til belastningen som ved mosjon, bortsett fra at ledd og knokler ikke belastes, i tillegg stimuleres også kroppens forbrenning. I løpet av 30-45 minutter forbrennes mellom 900-2400 kalorier. Samtidig kan den infrarøde varmen også fjerne urenheter i huden. Varmen kan også virke smertelindrende og redusere stress og tretthet.
 • Skinbooste/ Mesolift 1mlVelg60 min2300.00kr
  Er en behandling designet for å gi huden en ny glød. Når huden eldes mister den glød og kan føles grå og fargeløs. Årsaken til dette er at kroppen bryter ned fuktigheten raskere enn ny fuktighet produseres, og at sirkulasjonen blir dårligere med alderen. Behandling med Skinbooster går ut på å injisere Varioderm, som er et produkt bestående av hovedsakelig Hyaluronsyre, i underhuden. Dette tilfører fuktighet og vil gi huden en ny glød, og brytes ned saktere enn fuktigheten kroppen produserer selv. Behandlingen gir også huden langsiktig mulighet til å bli sterkere og fastere. Injeksjonen består av mange små stikk i hele ansiktet, og tar ca 30 min. Hvor mye hver enkelt person trenger, er individuelt. For optimalt resultat anbefales en kur på 3 behandlinger, med ca 2-4 ukers mellomrom mellom behandlingene. Behandlingsområder er: Ansikt, lepper, hals, hender, armer, akne arr, kne og arm.
 • Lymfedrenasje med ROLL SHAPERVelg60 min400.00kr
  Lymfedrenasje med Roll Shaper - 60 minutter Vi oppfordrer til å komme 10 min før oppsatt time dersom du skal skifte hos oss. Dersom du allerede har klippekort så ser du bort fra oppsatt pris.
 • Lymfedrenasje med ROLL SHAPER - GRATIS PRØVETIMEVelg60 min0.00kr
  Du trenger tights og t-shirt uten knapper og glidelåser, samt sokker. Det anbefales å drikke minst 0,5 liter vann før behandlingen. Kom gjerne 10 min før timen starter, spesielt om du vil skifte hos oss.

Massasje

Massasje

 • HanakasuniVelg60 min1099.00kr
  Med inspirasjon hentet fra Japanske tradisjoner tar denne behandlingen deg med på en sensorisk reise fylt med utsøkte dufter og teksturer. Hanakasumi er tilpasset alle som ønsker en avslappende og nærende behandling for kroppen og sinnet. Få en dobbel mekanisk- og enzymatisk peeling, massasje av hele kroppen med fokus på føttene, alt pakket inn i et totalt avspennende riutale.
 • Massasje 60 minVelg60 min850.00kr
  Unike massasjer som tar deg med i 3 forskjellige verdener: den aromatiske duftene og beroligende, den varme å myke drenerende. Og den gamle gode klassisk svenske idrettsmassasjen. Hver av massasjene begynner med ditt valg av en eterisk olje blanding: Aroma massasje: beroligende, avslappende og anti-stress. Drenerende massasje : drenering, toning og energigivende. Idretts massasje: beroliger og lindrer muskelsmerter og ømhet, stimulerer blodsirkulasjonen
 • Massasje 30 minVelg30 min495.00kr
  Unike massasjer som tar deg med i 3 forskjellige verdener: den aromatiske duftene og beroligende, den varme å myke drenerende. Og den gamle gode klassisk svenske idrettsmassasjen. Hver av massasjene begynner med ditt valg av en eterisk olje blanding: Aroma massasje: beroligende, avslappende og anti-stress. Drenerende massasje : drenering, toning og energigivende. Idretts massasje: beroliger og lindrer muskelsmerter og ømhet, stimulerer blodsirkulasjonen
 • Anti stress massasje nakke, skuldrer og hodet. Velg30 min495.00kr
  Stress er den største utfordring vi har, når vi blir stresset spenner vi kroppen automatisk. Dette fører til at små og store knuter dannes langs skuldrer og nakke. Og for mange kan det ende opp med hodepine som resultat. Massasje på nakken, skuldrer og hodet kan løse opp knutene og hjelper kroppen med avspenning.
 • Trykk punkt massasje fot Velg30 min495.00kr
  Foten vår har punkter som Kobles opp til flere av våre store organer, derfor kan fotmassasje som går ut på å trykke på disse punktene få i gang rensing av kroppen for avfallsstoffer.

Hårfjerning

Voksing

 • Vokse brynVelg15 min215.00kr
  Vi bruker Lycon hot waks for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig
 • Voks overleppe Velg15 min215.00kr
  Vi bruker Lycon hot waks for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks overleppe med hakeVelg30 min350.00kr
  Vi bruker Lycon hot waks for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks armerVelg30 min395.00kr
  Vi bruker Lycon hot waks for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks underarmerVelg20 min350.00kr
  Vi bruker Lycon hot waks for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig
 • Voks leggerVelg30 min450.00kr
  Vi bruker Lycon strips waks for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks BikiniVelg20 min350.00kr
  Vi bruker Lycon hot waks for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks legger og lårVelg50 min790.00kr
  Vi bruker Lycon hot waks for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks hele ben og bikiniVelg60 min1090.00kr
  Vi bruker Lycon hot waks for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Brasiliansk for dameVelg45 min600.00kr
  Vi bruker Lycon wakshot for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks ryggVelg45 min725.00kr
  Vi bruker Lycon strips waks for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks BrystVelg40 min600.00kr
  Vi bruker Lycon strips waks for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.

Negler

Manikyr

 • Hånd spesialist pleie + LakkVelg50 min695.00kr
  En reparerende behandling for dine hender og hender Klipp og stell av negler. Tørr og sprukken hud rundt neglebåndene Vil bli stelt.
 • Hånd spesialist pleie 30 minVelg30 min495.00kr
  En reparerende behandling for dine hender og hender Klipp og stell av negler. Tørr og sprukken hud rundt neglebåndene Vil bli stelt.
 • Japansk manikyr Velg20 min350.00kr
  Klippe og fille negler, fjerning av negl bånd, polering med bie VOX og lukke porer med perle pulver og massasje av hånden.

Pedikyr

 • Fot spesialist pleieVelg70 min690.00kr
  Et fornyende og revitaliserende spa rituale for føttene. Neglene blir filt, har hud blir slip og føttene blir balsamert i vidundlige kremer, og du får en fantastisk massasje som setter igang sirkulasjon.
 • Fot spesialist pleie + LakkVelg80 min890.00kr
  Et fornyende og revitaliserende spa rituale for føttene. Neglene blir filt, har hud blir slip og føttene blir balsamert i vidundlige kremer, og du får en fantastisk massaje som setter igang sirkulasjon.
 • Fot spesialist pleie + LackGelVelg90 min1090.00kr
  Et fornyende og revitaliserende spa rituale for føttene. Neglene blir filt, har hud blir slip og føttene blir balsamert i vidundlige kremer, og du får en fantastisk massaje som setter igang sirkulasjon.
 • Fjerning/ ned filing av lackgel, stell FotVelg30 min390.00kr
  Fjerning/ ned filing av lackgel, stell Fot
 • Trykk punkt massasje fot Velg30 min495.00kr
  Foten vår har punkter som Kobles opp til flere av våre store organer, derfor kan fotmassasje som går ut på å trykke på disse punktene få i gang rensing av kroppen for avfallsstoffer.

Gelenegler

 • Nytt sett gelenegler fransk Velg100 min900.00kr
 • Nytt sett gelenegler helfargeVelg100 min850.00kr
 • Etterfyll franskVelg100 min700.00kr
 • Etterfyll helfargeVelg100 min650.00kr
 • Forsterking av naturnegler franskVelg90 min750.00kr
 • Forsterking av naturnegler helfargeVelg90 min700.00kr
 • LackGel franskVelg60 min650.00kr
 • LackGel helfargeVelg60 min600.00kr
 • Fjerning/ ned filing av gele, stellVelg45 min490.00kr
 • Fjerning/ ned filing av lackgel, stellVelg30 min390.00kr

Medisinske behandlinger

Laser/IPL

 • Konsultasjon m/patch testVelg30 min820.00kr
 • Laser/IPL behandling kroppVelg60 min0.00kr
 • Laser/IPL behandling ansiktVelg60 min0.00kr

Vil du ha noen anbefalte ekstratjenester?

Velg ansatt

Velg start-tid for avtalen

Totalt: