Ansikts- og hudpleie

Ansiktsbehandling

 • MO Golden ageVelg90 min5790kr
  Er et avansert anti-age behandlings program for 45+ moden og sol skadet hud. Programmet bidrar til å reparere sol skadet hud, reduserer fine linjer og bygge opp naturlig hudstruktur slik at huden får tilbake ungdommelig glød, fasthet og spenst. Golden Age programmet inneholder avansert livsstil profilering, hud analyse, energimålinger, dermal hud rens, PDT behandling med avansert fiberoptisk teknologi, fuktighetsbalansering med skinbooster og produkter som rekonstruerer huden fra innsiden og ut, gir synlige resultater med umiddelbar løft, fine porer korrigering og hudforyngelse. Golden Age behandlingen inkluderer produkter fra den unike organiske MÖ– Scandinavian Cosmeceuticals seien som inneholder stamceller, peptider, mineraler og vitaminer/ antioksidanter er spesial designet for å komplimentere programmet via Age Couture konseptet dobbelt system med målrettede protokoller og hud program.
 • MO lysbehandling 1.5tVelg90 min2500kr
  Denne behandlingen gjør at vi får en celle fornyelse og strammer opp de fine musklene i ansiktet, jevner ut og toner huden. Brukes for å bekjempe acne, linjer og solskader. Hele ansikt.
 • MO lysbehandling 1tVelg60 min2000kr
  Denne behandlingen gjør at vi får en celle fornyelse og strammer opp de fine musklene i ansiktet, jevner ut og toner huden. Brukes for å bekjempe acne, linjer og solskader. Hele ansikt.
 • Skinbooste/ Mesolift 1mlVelg60 min2300kr
  Er en behandling designet for å gi huden en ny glød. Når huden eldes mister den glød og kan føles grå og fargeløs. Årsaken til dette er at kroppen bryter ned fuktigheten raskere enn ny fuktighet produseres, og at sirkulasjonen blir dårligere med alderen. Behandling med Skinbooster går ut på å injisere Varioderm, som er et produkt bestående av hovedsakelig Hyaluronsyre, i underhuden. Dette tilfører fuktighet og vil gi huden en ny glød, og brytes ned saktere enn fuktigheten kroppen produserer selv. Behandlingen gir også huden langsiktig mulighet til å bli sterkere og fastere. Injeksjonen består av mange små stikk i hele ansiktet, og tar ca 30 min. Hvor mye hver enkelt person trenger, er individuelt. For optimalt resultat anbefales en kur på 3 behandlinger, med ca 2-4 ukers mellomrom mellom behandlingene. Behandlingsområder er: Ansikt, lepper, hals, hender, armer, akne arr, kne og arm.
 • Dermastamp (Dermaroller)Velg60 min3500kr
  Dermastamp er en automatisert form for microneedling hvor huden penetreres mange tusen ganger med små sterile nåler av kirurgisk stål. Stempelet som brukes har 6 nåler med lengde som justeres fra 0,25 mm opp til 2,5 mm, avhengig av hvilket område som behandles. Under behandlingen blir High intensive moisturizing gel med hyalouronic acid påført, og sluset dypt inn i huden ved hjelp av micronålene. Dette er en hudforbedrende behandling hvor resultatet vil merkes etter kort tid, men også fortsette å øke i opptil 10 uker etter at behandlingen er utført. Penetreringen av hudoverflaten fører til at huden reparer og gjennoppbygger seg selv ved å danne nye elastin- og kollagenfibre. Huden får tilbake tapt spenst og fylde, og reduserer dermed fine linjer og rynker, synlige arr, kvisearr, store porer og strekkmerker. Behandlingen utføres i en kur på 4-8 ganger hver 4. uke, og må deretter vedlikeholdes med behandling hver 6. mnd. Økt produksjon av kollagen/elastin Hudforbedring Hudforyngelse Reduserer linjer/rynker Reduserer arr og strekkmerker Hjelper mot store porer/akne Hjelper mot solskader/pigmentflekker
 • Derma needling 60 minVelg60 min2500kr
  Behandlingen gjør at huden begynner å reparere og fornye seg, og du får cellevekst som resulterer i kollagen produksjon. Overhuden blir finere og strammere, fine linjer og ujevnheter blir mindre synlig og du får en vesentlig bedre hud struktur. Kan behandle og forbedre arr, acne, små rynker, pigmentflekker og sprukne kapillærer. Hele ansikte
 • Derma needling 30 minVelg30 min1300kr
  Behandlingen gjør at huden begynner å reparere og fornye seg, og du får cellevekst som resulterer i kollagen produksjon. Overhuden blir finere og strammere, fine linjer og ujevnheter blir mindre synlig og du får en vesentlig bedre hud struktur. Kan behandle og forbedre arr, acne, små rynker, pigmentflekker og sprukne kapillærer. Et enkelt område
 • Micro dermabrasjon 60 minVelg60 min2500kr
  Vi sliper bort det øverste hulaget slik at huden blir jevn og fin. Dette stimulerer til gjenoppbygging av ny og frisk hud. Brukes til å redusere arr, acne, linjer og solskade. Hele ansikte.
 • Micro dermabrasjon 30 minVelg30 min1300kr
  Vi sliper bort det øverste hulaget slik at huden blir jevn og fin. Dette stimulerer til gjenoppbygging av ny og frisk hud. Brukes til å redusere arr, acne, linjer og solskade. Et område.
 • Glycolic acid peel Velg60 min1500kr
  Glycolic peel fjerner det øverste hudlaget og gir en glattere, renere, strammere og mer glødende hud. Jevner også ut pigmente i huden Glycolic peel
 • Ekseption peelVelg30 min990kr
  Ny type syrer: Polyhydroxysyrer inkluderer laktobionsyre og glukonolakton, er mindre irriterende, gir mer komfort ved påføring og bedre resultater enn AHA (fruktsyrer). Syrene er beriket med hyaluronsyre og peptider. Hyaluronsyre gir peelingene en gelstruktur for en lettere applikasjon og en høy fuktighetsgivende effekt. Peptidene blir infusert i huden sammen med syrene for å redusere rynker, aldring og pigmenteringer. Vi velger peel etter hudtype og indikasjoner.
 • Spesial ansikts behandlingVelg90 min1320kr
  Denne fantastiske energiøkende behandlingen er ideell på egenhånd eller som forberedelse før en kur med anti-age eller fuktighetsgivende intensiv behandlinger for å restaurere hudens energi og glød.
 • Anti-aldring behandlingVelg75 min1220kr
  Få tilbake en jevnere hudtone med mer glød som gir huden et yngre utseende med en antialdringsbehandling skreddersydd til dine behov: INTENS PEELING med alfahydroksysyrer UMIDDELBART LØFT for uttrykkslinjer, dypt gående RYNKEKORREKSJON og OPPSTRAMMING FOR HUDEN Naturlige og bioteknologiske ingredienser kombineres for umiddelbare dypet gående resultater.
 • Resurfacing peelVelg60 min950kr
  Resurfacing peel
 • Anti-oksidant behandlingVelg60 min920kr
  Med Sothys sesongbehandling vil du styrke din huds forsvar og booste dens evne til å forsvare seg mot – og uskadeliggjøre sommerens mange påkjenninger. Behandlingens kraftfulle anti-toksin kompleks hjelper hudcellene bekjempe oksidativt stress bl.a fra UV-stråler og tilfører naturlige antioksidanter og øker cellenes oksygenopptak. Sesongbehandling starter med en grundig rens og avgiftende skrubb av huden. Deretter tilfører vi et konsentrat som masseres inn med en herlig avslappende massasje og vår næringsrike massasjekrem. Så fortsetter vi med en dobbel-maske (kremmaske + peel-off gummimaske) for å sluse inn alle godsakene. Behandlingen avsluttes med påføring av et antioksidant serum samt øye- og dagkrem tilpasset din hud. En virkelig «pick-me-up» for huden din!
 • Ekspress behandling 45minVelg45 min795kr
  En komplett korrigerende og forebyggende tilnærming til å forynge ansiktet og aktivere kroppens metabolisme. Den retter seg effektivt mot de viktigste årsakene til aldring: inflammasjon, glykering, oksidasjon og metylering med naturlige og høyteknologiske ingredienser. INTENS HYDRERING NÆRENDE VELVÆRE En superaktiv ansiktsbehandling, tilpasset dine behov, som takket være kraften i de naturlige aktive ingrediensene
 • Spesial behandling for hake og hals partietVelg45 min790kr
  Spesialbehandling for å stramme og forme halspartiet. Behandlingen er inspirert av ultralyd og trådløst samt inneholder velkjent anti- age ingredienser. Utføres uten bruk av maskiner, men med terapeutens effektive massasje teknikker . En 45 min målrettet behandling som kan utføres både på damer og menn. Virkelig effektiv for deg som ønsker å bevare og skape den perfekte v-shape for halspartiet
 • Spesial behandling til øye partietVelg55 min749kr
 • Spesial leppe behandlingVelg20 min650kr
  Behandler og myk gjør dine lepper, du får tilbake fukt nivået og den plumper.
 • HudanalyseVelg20 min500kr
  Hudanalyse -
 • Askepottbehandling 1,5tVelg90 min1295kr
  Med ultratone maskin strammes slapp muskulatur opp, øker sirkulasjon, stimulerer collagen-elastin produksjon og styrker bindevevet. Rynker glattes ut og huden rehydreres fra innsiden.
 • Askepottbehandling 1tVelg60 min920kr
 • Luksus askeppotbehandling en kur på 7 gangerVelg75 min11057kr
  Dette behandlingsforløpet gjør at du får strammet opp slapp muskulatur, økt sirkulasjon i huden, stimulerer collagen-elastin produksjon og styrker bindeleddet. Det vil si face lift uten kirurgi. Denne behandling som går over 7 ganger hvor du får en lymfedrenasje, 3x ansikts biostimulering, 4x ultralyd 30 min og 2x 20 min, 2x microcurrent, 2x Magic glowes 20 min. Du får også med et hjemme kit med Lift Away the year penn og serum, og Ionic Sonic cleanser sett.
 • Ekseption konsultasjonVelg30 min500kr
  Vi tar en grundig analyse av huden og finner riktig hudprogram tilpasset deg. Inkl. soft touch peel (pre peel)
 • Youth Intensiv behanslingVelg90 min1350kr
 • Ekseption meso ansiktVelg45 min1990kr
  En målrettet behandling
 • Ekseption meso m/DermastampVelg45 min3500kr
  En målrettet behandling
 • Ekseption Ultim-eyesVelg30 min1500kr
  En komplett behandling for å opprettholde en fast og lysnet øyekontur. Øyekonturen er et følsomt og problematisk område, men bruk av Ultim-eyes bidrar til å behandle og forhindre alle utfordringer for dette følsomme området i ett produkt: poser og mørke sirkler under øyne, rynker, slapp hud og tørrhet.
 • TRVVelg15 min1500kr

Forming - farging av vipper/bryn

 • Form av brynVelg20 min350kr
  Vi former brynene med voks og så napper vi perfekt form.
 • Farging av brynVelg15 min250kr
 • Farging og forming brynVelg25 min430kr
 • Farging av vipper, bryn og formingVelg45 min530kr
 • LVL Enhance m/farge (Nouveau Lashes)Velg75 min1050kr
  LVL er elsket av både av bloggere og kjendiser i Norge – og dette med god grunn. Dette er den eneste vippeløft behandlingen på markedet som kurer og impregnerer de naturlige vippene med keratin og protein fra mandel melk. Vår nye formel er uslåelig! Glem alt av sterke kjemikalier og lukter. LVL er helt uten skumle ingredienser: Ingen ammoniakk, Ingen formaldehyder og Lite lukt
 • LVL Enhance u/farge (Nouveau Lashes)Velg70 min890kr
  LVL er elsket av både av bloggere og kjendiser i Norge – og dette med god grunn. Dette er den eneste vippeløft behandlingen på markedet som kurer og impregnerer de naturlige vippene med keratin og protein fra mandel melk. Vår nye formel er uslåelig! Glem alt av sterke kjemikalier og lukter. LVL er helt uten skumle ingredienser: Ingen ammoniakk, Ingen formaldehyder og Lite lukt
 • Farging av vipperVelg15 min250kr
 • Farge vipper og brynVelg30 min430kr
 • Henna brow tattooVelg40 min550kr
  Brow henna er den nye populære og gode måten å farge og forme bryn på. Det er ikke «syden tatovering» henna fargen som blir brukt er naturlig pulver fra henna planten. Henna skal vare opp til 3 uker på huden og opp til 6 uker på hårene
 • Henna brow tattoo m/formVelg60 min650kr
  Brow henna er den nye populære og gode måten å farge og forme bryn på. Det er ikke «syden tatovering» henna fargen som blir brukt er naturlig pulver fra henna planten. Henna skal vare opp til 3 uker på huden og opp til 6 uker på hårene

Microblading - Permanent make-up

 • Microblanding m/etterfyll innen 6 ukerVelg120 min4500kr
  Ing. salve
 • Etterfyll microbladingVelg30 min1500kr

Make-up

 • Dag make-upVelg30 min395kr
 • Kvelds Make-up Velg50 min695kr
 • Bryllups make-up m/prøvetimeVelg75 min1495kr

Vipper - vippeextensions

 • Klassisk vippe eksensonVelg180 min1200kr

Kroppsbehandling

Kroppsbehandling

 • MO 4-trinns vektreduksjon og anti cellulitt-program kurVelg60 min6800kr
  Består av 4 elementer som kan hjelpe deg i slaget om reduksjon av vekt og cellulitter. Programmet kombinerer både profesjonell og hjemmebasert behandlings metoder, sammen med anti-cellulitt produkter og ett målings system for å vise resultatet. Trinn 1 er med konsultasjon og MÖ cellulitt og renselsesbehandling, som består av tarmskylling og lymfedrenasje. Trinn 2 er celluSlender, som øker utskillelse av fett fra kroppens fettlagre og som setter fart på oksydasjonen av fett. CelluSlender øker energiforbruket for å stimulere fettforbrenningene. Trinn 3 er celluReducer, som stimulerer den nærende blodtilførselen til nettverket av kapillærer og således sørger for drenasje og en naturlig prosess som omdanner kroppsfett. Trinn 4 er celluScan, en høyest innovativ scanning plate av flytende krystaller, som tydelig viser resultatene av programmet. Pakke på 10 behandlinger
 • MO lysbehandling kroppVelg60 min790kr
  Enkel time
 • Din slankende – cellulite detox behandlings kurVelg60 min10112kr
  Personlig behandling rettet mot omforming og slanking av de mest problematiske områdene, sammen med konkrete tiltak for å bekjempe cellulitter, selv de mest resistente! Det perfekte supplement til din diett og treningsprogram. Det vil bli benyttet ultratone behandlings maskin i kombinasjon med produkter. Det vil øke biostimuleringen og fett nedbrytningen i din kropp å sørge for raske og effektive resultater. Program vil bli lagt opp for deg Anbefales seriebehandling: Excelens Pakke: 16 behandlinger hvor det blir en kombinasjon med biostimulering og ultralyd
 • Din oppstrammende kurVelg60 min6320kr
  Figurforming med ultratone biostimulering Den perfekte antialdrende behandlingen for oppstramming, toning av huden og muskulaturen . vi benytter en maskin som stimulerer næringsopptaket og aktiviserer elastinproduksjonen og fremmer kollagen syntese. Biostimulerring strammer opp muskulaturen og huden. Program vil bli lagt opp for deg. Anbefales i seriebehandling: Biostimulerings pakke på 10 behandlinger
 • Bio stimulereing UltratoneVelg60 min790kr
 • UltralydVelg40 min790kr
 • RehabiliteringVelg60 min590kr
 • Infrarød varmeteppe 40 minVelg40 min790kr
  Behandlingen øker blodsirkulasjonen, varmer opp musklene og løsner stive ledd, samt styrker immunforsvaret og kan bla hjelpe mot muskel og giktsmerter, detox (Rensing av avfallsstoffer) og for ønsket vekttap. Oppvarming av musklene svarer til belastningen som ved mosjon, bortsett fra at ledd og knokler ikke belastes, i tillegg stimuleres også kroppens forbrenning. I løpet av 30-45 minutter forbrennes mellom 900-2400 kalorier. Samtidig kan den infrarøde varmen også fjerne urenheter i huden. Varmen kan også virke smertelindrende og redusere stress og tretthet.
 • Infrarød varmeteppe 20 minVelg20 min490kr
  Behandlingen øker blodsirkulasjonen, varmer opp musklene og løsner stive ledd, samt styrker immunforsvaret og kan bla hjelpe mot muskel og giktsmerter, detox (Rensing av avfallsstoffer) og for ønsket vekttap. Oppvarming av musklene svarer til belastningen som ved mosjon, bortsett fra at ledd og knokler ikke belastes, i tillegg stimuleres også kroppens forbrenning. I løpet av 30-45 minutter forbrennes mellom 900-2400 kalorier. Samtidig kan den infrarøde varmen også fjerne urenheter i huden. Varmen kan også virke smertelindrende og redusere stress og tretthet.
 • Skinbooste/ Mesolift 1mlVelg60 min2300kr
  Er en behandling designet for å gi huden en ny glød. Når huden eldes mister den glød og kan føles grå og fargeløs. Årsaken til dette er at kroppen bryter ned fuktigheten raskere enn ny fuktighet produseres, og at sirkulasjonen blir dårligere med alderen. Behandling med Skinbooster går ut på å injisere Varioderm, som er et produkt bestående av hovedsakelig Hyaluronsyre, i underhuden. Dette tilfører fuktighet og vil gi huden en ny glød, og brytes ned saktere enn fuktigheten kroppen produserer selv. Behandlingen gir også huden langsiktig mulighet til å bli sterkere og fastere. Injeksjonen består av mange små stikk i hele ansiktet, og tar ca 30 min. Hvor mye hver enkelt person trenger, er individuelt. For optimalt resultat anbefales en kur på 3 behandlinger, med ca 2-4 ukers mellomrom mellom behandlingene. Behandlingsområder er: Ansikt, lepper, hals, hender, armer, akne arr, kne og arm.
 • Lymfedrenasje med ROLL SHAPERVelg60 min400kr
  Lymfedrenasje med Roll Shaper - 60 minutter Vi oppfordrer til å komme 10 min før oppsatt time dersom du skal skifte hos oss. Dersom du allerede har klippekort så ser du bort fra oppsatt pris.
 • Lymfedrenasje med ROLL SHAPER - GRATIS PRØVETIMEVelg60 min0kr
  Du trenger tights og t-shirt uten knapper og glidelåser, samt sokker. Det anbefales å drikke minst 0,5 liter vann før behandlingen. Kom gjerne 10 min før timen starter, spesielt om du vil skifte hos oss.

Massasje

Massasje

 • HanakasuniVelg60 min1099kr
  Med inspirasjon hentet fra Japanske tradisjoner tar denne behandlingen deg med på en sensorisk reise fylt med utsøkte dufter og teksturer. Hanakasumi er tilpasset alle som ønsker en avslappende og nærende behandling for kroppen og sinnet. Få en dobbel mekanisk- og enzymatisk peeling, massasje av hele kroppen med fokus på føttene, alt pakket inn i et totalt avspennende riutale.
 • Massasje 60 minVelg60 min850kr
  Unike massasjer som tar deg med i 3 forskjellige verdener: den aromatiske duftene og beroligende, den varme å myke drenerende. Og den gamle gode klassisk svenske idrettsmassasjen. Hver av massasjene begynner med ditt valg av en eterisk olje blanding: Aroma massasje: beroligende, avslappende og anti-stress. Drenerende massasje : drenering, toning og energigivende. Idretts massasje: beroliger og lindrer muskelsmerter og ømhet, stimulerer blodsirkulasjonen
 • Massasje 30 minVelg30 min495kr
  Unike massasjer som tar deg med i 3 forskjellige verdener: den aromatiske duftene og beroligende, den varme å myke drenerende. Og den gamle gode klassisk svenske idrettsmassasjen. Hver av massasjene begynner med ditt valg av en eterisk olje blanding: Aroma massasje: beroligende, avslappende og anti-stress. Drenerende massasje : drenering, toning og energigivende. Idretts massasje: beroliger og lindrer muskelsmerter og ømhet, stimulerer blodsirkulasjonen
 • Anti stress massasje nakke, skuldrer og hodet. Velg30 min495kr
  Stress er den største utfordring vi har, når vi blir stresset spenner vi kroppen automatisk. Dette fører til at små og store knuter dannes langs skuldrer og nakke. Og for mange kan det ende opp med hodepine som resultat. Massasje på nakken, skuldrer og hodet kan løse opp knutene og hjelper kroppen med avspenning.
 • Trykk punkt massasje fot Velg30 min495kr
  Foten vår har punkter som Kobles opp til flere av våre store organer, derfor kan fotmassasje som går ut på å trykke på disse punktene få i gang rensing av kroppen for avfallsstoffer.

Hårfjerning

Voksing

 • Vokse brynVelg15 min230kr
  Vi bruker ItalWax for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig
 • Voks overleppe Velg15 min230kr
  Vi bruker ItalWax for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks overleppe med hakeVelg30 min360kr
  Vi bruker ItalWax for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks armerVelg30 min399kr
  Vi bruker ItalWax for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks underarmerVelg20 min360kr
  Vi bruker ItalWax for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig
 • Voks leggerVelg30 min460kr
  Vi bruker ItalWax for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks BikiniVelg20 min360kr
  Vi bruker ItalWax for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks legger og lårVelg50 min790kr
  Vi bruker ItalWax for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks hele ben og bikiniVelg60 min1090kr
  Vi bruker ItalWax for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Brasiliansk for dameVelg45 min600kr
  Vi bruker ItalWax for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks ryggVelg45 min725kr
  Vi bruker ItalWax for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks BrystVelg40 min600kr
  Vi bruker ItalWax for en så skånsom og smerte fri behandling som mulig.
 • Voks av hele ansiktVelg45 min600kr
 • Voks av hakeVelg15 min250kr
 • Voks av lårVelg20 min390kr

Negler

Manikyr

 • Hånd spesialist pleieVelg60 min790kr
  En reparerende behandling for dine hender og hender Klipp og stell av negler. Tørr og sprukken hud rundt neglebåndene Vil bli stelt.
 • Hånd spesialist pleie 30 minVelg30 min495kr
  En reparerende behandling for dine hender og hender Klipp og stell av negler. Tørr og sprukken hud rundt neglebåndene Vil bli stelt.
 • Japansk manikyr Velg20 min350kr
  Klippe og fille negler, fjerning av negl bånd, polering med bie VOX og lukke porer med perle pulver og massasje av hånden.
 • Negle lakk en fargeVelg15 min150kr
 • LacGel en fargeVelg20 min400kr
 • Lackgel to fargerVelg20 min450kr
 • Negle lakk franskVelg15 min200kr

Pedikyr

 • Fot spesialist pleieVelg60 min690kr
  Et fornyende og revitaliserende spa rituale for føttene. Neglene blir filt, har hud blir slip og føttene blir balsamert i vidundlige kremer, og du får en fantastisk massasje som setter igang sirkulasjon.
 • Fot spesialist pleie + LakkVelg80 min890kr
  Et fornyende og revitaliserende spa rituale for føttene. Neglene blir filt, har hud blir slip og føttene blir balsamert i vidundlige kremer, og du får en fantastisk massaje som setter igang sirkulasjon.
 • Fot spesialist pleie + LackGelVelg90 min1090kr
  Et fornyende og revitaliserende spa rituale for føttene. Neglene blir filt, har hud blir slip og føttene blir balsamert i vidundlige kremer, og du får en fantastisk massaje som setter igang sirkulasjon.
 • Fjerning/ ned filing av lackgel, stell FotVelg30 min390kr
  Fjerning/ ned filing av lackgel, stell Fot
 • Trykk punkt massasje fot Velg30 min495kr
  Foten vår har punkter som Kobles opp til flere av våre store organer, derfor kan fotmassasje som går ut på å trykke på disse punktene få i gang rensing av kroppen for avfallsstoffer.

Gelenegler

 • Nytt sett gelenegler fransk Velg100 min900kr
 • Nytt sett gelenegler helfargeVelg100 min850kr
 • Etterfyll franskVelg90 min800kr
 • Etterfyll helfargeVelg90 min750kr
 • Forsterking av naturnegler franskVelg100 min850kr
 • Forsterking av naturnegler helfargeVelg100 min800kr
 • LackGel franskVelg60 min650kr
 • LackGel helfargeVelg60 min600kr
 • Fjerning/ ned filing av gele, stellVelg45 min595kr
 • Fjerning/ ned filing av lackgel, stellVelg30 min495kr
 • + fjerning av LackGelVelg15 min150kr
  Fjerning av LackGel ved legge ny

Medisinske behandlinger

Laser/IPL

 • Konsultasjon m/patch testVelg30 min820kr
 • Laser/IPL behandling kroppVelg60 min0kr
 • Laser/IPL behandling ansiktVelg60 min0kr

Tannbleking

 • Kosmetisk tannblekingVelg45 min1450kr
  2-9 fargetoner lysere på 30 min. Beauty Smile tannblekings system benytter den mest avanserte LED-teknologien for å fullføre fotoaktivering av vår blekings formula på bare 30 min. Helt uten bivirkninger eller smerte.

Vil du ha noen anbefalte ekstratjenester?

Velg ansatt

Velg start-tid for avtalen

Totalt: